SELAM 10 ağustos 2007 akşamı saat 24:00 da tayfun ile birlikte İSTANBUL DAN yola çıktık KOCAELİ,ADAPAZARI,ANKARA,KIRIKKALE,KIRŞEHİR,NEVŞEH İR güzergahından ilk hedefimiz olan KAYSERİ ye vardık arkada çadır ve kamp malzemeleri dağ gibi bir yükle 2 kişi yaptığımız bu yolculuk çok eğlenceli geçti.3 gün konakladığımız kayseride güzel anılar brakarak 2 ağustos 2007 salı sabahı İZMİR e doğru yola çıktık.NEVŞEHİR,AKSARAY,KONYA,AFYON,UŞAK,MANİSA(SA LİHLİ VE AKHİSAR ÜZERİNDEN)BERGAMA ya vardık orda tarihi yerleri gezerek günü doldurduk ve bir gece konakladık ertesi günü İZMİR(şehir gezisi)ÇEŞME (DENİZ SEFASI)KUŞADASI,ardından didim e yani gezinin ana konaklama noktasına vardık.2 gece de orda konakladıktan sonra ben 2500 km dolmuştu ist ye geri dönmek zorunda kaldım.tüm bu gezilen yerlerde nüfus tabelalarında fotoğraflar ve gezdiğimiz yerlerde ki görülmeye değer yerlerin fotoğrafları TAYFUNUN DÖNÜŞÜNDE sitede yayınlanacak.ŞİMDİ REGAL RAPTOR AİLESİ SİZE SESLENİYORUM TAHMİNİME GÖRE DAHA ÖNCE 250 LİK REGAL YADA BAŞKA BİR MOTOR LA TOPLAMDA 4000 KM hiç arıza yapmadan türkiye turuna çıkan olmamıştır.ben 2500 de braktım ama TAYFUN ANTALYAYA kadar inip ordan ist YE DÖNECEK TOTALDE 4000 YADA DAHA FAZLA YOL YAPMIŞ OLUCAK BENDEN RİCADA BULUNDU BÜ GÜZEL GEZİYİ SEVDİKLERİMİ GÖREREK TAMAMLAMAK İSTİYORUM HERKESE HABER VER.İŞTE BENDE YAZIYORUM GELİCEĞİ GÜNÜ TAM OLARAK BİLDİRİCEM O GÜN SULTANAHMET MEYDANINDA GRANDVEZİR RESTORANT IN ÖNÜNDE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUM SİZİ KALABALIK OLALIM KIRMIZI KURDELA GETİRECEM KALINLARINDAN FİNİŞ ÇİZGİSİ OLUCAK ORASI HEP BERABER DELİ ZABİT İ KARŞILAYALIM bu uzun yorucu ama bir o kadar da güzel geziyi güzel bir şekilde birlikte tamamlayamadım onunla ama sonunda sizleri de toplanmış bir şekilde orda görmeyi çok isterim.HEYYY İST TAYFASI GELİCEKSİNİZ DİMİ.
02/09/2007 AKŞAMI OLUCAK BÜYÜK İHTİMALLE AMA BEN SÜREKLİ GÖRÜŞÜYORUM ZABITAM FAYSALIMLA AKSAKLIK VARMI ARIZA VARMI DİYE DEĞİŞİKLİK OLURSA HABER VERİCEM HERKESE.HADİ BAKALIM MESAJLARA ASILIN HABERLERİNİZİ VERİM ONA BAK ŞU İSİMLER GELİYOR DİYEDE MOTİVE OLSUN VE SAĞ SALİM ARAMIZAGELSİN

YOK
İstanbul
A Rh (+)