Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

HÜSEYİN SARI
    idari işler
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

ÖNEMLİ!!! TAYFUN(DELİ ZABİT)BEN (ESKİŞERHİR ARTÇISI ORDAN TANIRSINIZ )VE 2500 KM

SELAM 10 ağustos 2007 akşamı saat 24:00 da tayfun ile birlikte İSTANBUL DAN yola çıktık KOCAELİ,ADAPAZARI,ANKARA,KIRIKKALE,KIRŞEHİR,NEVŞEH İR güzergahından ilk hedefimiz olan KAYSERİ ye vardık arkada çadır ve kamp malzemeleri dağ gibi bir yükle 2 kişi yaptığımız bu yolculuk çok eğlenceli geçti.3 gün konakladığımız kayseride güzel anılar brakarak 2 ağustos 2007 salı sabahı İZMİR e doğru yola çıktık.NEVŞEHİR,AKSARAY,KONYA,AFYON,UŞAK,MANİSA(SA LİHLİ VE AKHİSAR ÜZERİNDEN)BERGAMA ya vardık orda tarihi yerleri gezerek günü doldurduk ve bir gece konakladık ertesi günü İZMİR(şehir gezisi)ÇEŞME (DENİZ SEFASI)KUŞADASI,ardından didim e yani gezinin ana konaklama noktasına vardık.2 gece de orda konakladıktan sonra ben 2500 km dolmuştu ist ye geri dönmek zorunda kaldım.tüm bu gezilen yerlerde nüfus tabelalarında fotoğraflar ve gezdiğimiz yerlerde ki görülmeye değer yerlerin fotoğrafları TAYFUNUN DÖNÜŞÜNDE sitede yayınlanacak.ŞİMDİ REGAL RAPTOR AİLESİ SİZE SESLENİYORUM TAHMİNİME GÖRE DAHA ÖNCE 250 LİK REGAL YADA BAŞKA BİR MOTOR LA TOPLAMDA 4000 KM hiç arıza yapmadan türkiye turuna çıkan olmamıştır.ben 2500 de braktım ama TAYFUN ANTALYAYA kadar inip ordan ist YE DÖNECEK TOTALDE 4000 YADA DAHA FAZLA YOL YAPMIŞ OLUCAK BENDEN RİCADA BULUNDU BÜ GÜZEL GEZİYİ SEVDİKLERİMİ GÖREREK TAMAMLAMAK İSTİYORUM HERKESE HABER VER.İŞTE BENDE YAZIYORUM GELİCEĞİ GÜNÜ TAM OLARAK BİLDİRİCEM O GÜN SULTANAHMET MEYDANINDA GRANDVEZİR RESTORANT IN ÖNÜNDE BULUŞMAYA DAVET EDİYORUM SİZİ KALABALIK OLALIM KIRMIZI KURDELA GETİRECEM KALINLARINDAN FİNİŞ ÇİZGİSİ OLUCAK ORASI HEP BERABER DELİ ZABİT İ KARŞILAYALIM bu uzun yorucu ama bir o kadar da güzel geziyi güzel bir şekilde birlikte tamamlayamadım onunla ama sonunda sizleri de toplanmış bir şekilde orda görmeyi çok isterim.HEYYY İST TAYFASI GELİCEKSİNİZ DİMİ.
    02/09/2007 AKŞAMI OLUCAK BÜYÜK İHTİMALLE AMA BEN SÜREKLİ GÖRÜŞÜYORUM ZABITAM FAYSALIMLA AKSAKLIK VARMI ARIZA VARMI DİYE DEĞİŞİKLİK OLURSA HABER VERİCEM HERKESE.HADİ BAKALIM MESAJLARA ASILIN HABERLERİNİZİ VERİM ONA BAK ŞU İSİMLER GELİYOR DİYEDE MOTİVE OLSUN VE SAĞ SALİM ARAMIZAGELSİN

Tebrikler ! Kazasız belasız gelir inşallah !

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    4000 km yol yapıpta karadenize gelmeyen adama.... [smilie=redcolorz3_pdt_11.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_10.gif] en güzel karşılama budur işte...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    işte okunmaya değecek bir topik! RAPTORRİDERS sürücüleri olarak bu iki arkadaşımızı kutluyorum. gerçekten

müthiş bir olay, kıskandım ve imrendim. bu ne güzel bir olay ülkenin yarısını bir motorla gezmek hemde arızasız...

bu gezi içinde herkese bir pay var...

yalnız bu geziyi daha detaylı bir şekilde fotoğrafların altına açıklamalar yaparak yazmalısınız.

gerçek bir maceranın öyküsü olsun...

hando
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tebrikler, fakat ben seni tanıyamadım dostum?

HÜSEYİN SARI
    idari işler
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ESKİŞEHİR GEZİSİNE GELDİ İSEN ORDA TAYFUN UN ARTÇISI İDİM
    FOTOĞRAFLAR TAYFUNDA MAKİNA İLE ÇEKİME DEVAM ETTİĞİ İÇİN YAYINLAYAMADIM GELİNCE SÜPER BİR ARŞİV VE HİKAYE OLUCAK
    GELİCEKSİNİZ DİMİ KARŞILAMAYA HALA GELİYORUM DİYEN YOK ADAM KİM GELİYOR DİYE SORUYOR KEM KÜM YAPIYORUM
    Privert Driver

gidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gülçin idikurt
    Anasınıfı Öğretmeni
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    3
    aidikurt+fırstlady hadi eller havaya arkadaşımızı karşılamıycakmıyız

geliyoruzzzzzzzzzz

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Normalde sıradan bir buluşma olabilirdi benim için ama bu seferki boynumuzun borcu oldu. 4000 km... bizim motorlarla. İyi bir performans.

Tayfun kardeşimi de, 2500 km artçılık yapan seni de kutluyorum. Yeter ki bir mani çıkmasın... ordayım.
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dalgalı sular dinmeye başladı ne güzel topicler açılıyor bu aralar.Allah tamamını getirsib.Durumlara göre bizde grand vezirde olucaz inşallah..
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Helal olsun be !!!

Çok büyük bir aksilik olmazsa ben de orada olacağım Tayfunum zabitimi karşılamak için...
    yol yapalım yol

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)