Başkanımızın tavsiyesi üzerine buraya yazıyorum yoksa kendimi tanıtmak pek adetim değildir ... Ama kurallara uyarım... Siteye 2015 yılında katılsam da pek aktif değilim ... Motorumla sadece yazın ve güzel havalarda gezerim ... Siteye eksik kaldığım konularda profosyonel destek almak ve aynı hobi ile ilgilenen kişiler ile tanışmak için üye oldum ... Avcılarda çalışıyor büyükçekmece de yaşıyorum ... Iktisat ve elektrik bölümlerini bitirdim ... Bir alışveriş ve iş merkezinde yöneticiyim ... 15 yaşında bir oğlum 4 yaşında bir kızım var ... çeşitli sosyal ve yardım derneklerin yönetim kurulunda görev yapıyorum ... Dalış hocasıyım ... Amatörce gitar ve ud çalmaya çalışıyorum ... Motorsiklet-tenis-dalış-yelkencilik-su altı fotoğrafçılığı-gitar-ud-bağlama-piyano-arıcılık hobilerim arasındadır. Ana branşım tango olmakla beraber sırtaki-zeybebiko-hasabiko-harmandalı-çökertme-ankara-roman-bachata bilir ve aktif olarak dans ederim ... Tüm camiaya teşekkür ederim.saygılarımla

SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
... Siteye 2015 yılında katılsam da pek aktif değilim ... Motorumla sadece yazın ve güzel havalarda gezerim ... Siteye eksik kaldığım konularda profosyonel destek almak ve aynı hobi ile ilgilenen kişiler ile tanışmak için üye oldum ... Avcılarda çalışıyor büyükçekmece de yaşıyorum ... Iktisat ve elektrik bölümlerini bitirdim ... Bir alışveriş ve iş merkezinde yöneticiyim ... 15 yaşında bir oğlum 4 yaşında bir kızım var ... çeşitli sosyal ve yardım derneklerin yönetim kurulunda görev yapıyorum ... Dalış hocasıyım ... Amatörce gitar ve ud çalmaya çalışıyorum ... Motorsiklet-tenis-dalış-yelkencilik-su altı fotoğrafçılığı-gitar-ud-bağlama-piyano-arıcılık hobilerim arasındadır. Ana branşım tango olmakla beraber sırtaki-zeybebiko-hasabiko-harmandalı-çökertme-ankara-roman-bachata bilir ve aktif olarak dans ederim ... Tüm camiaya teşekkür ederim.saygılarımla