Merhaba arkadaşlar raptorum arızalandı ve büyük ihtimalle şanzıman değişecekmiş tam fiyatını bilen varmı acaba veya bayiler doğrumu şimdiden teşekkürler.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal partor dd250e 6c
İzmir aliağa
AB Rh (+)Merhaba arkadaşlar raptorum arızalandı ve büyük ihtimalle şanzıman değişecekmiş tam fiyatını bilen varmı acaba veya bayiler doğrumu şimdiden teşekkürler.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Efkan şanzuman sıkıntılı bir iş geçen hafta benim makinanın 31bin km gelip şanzuman ömrünün bitmesinden dolayı komple şanzumanı yeniledim fiyat aşağıdaki gibi sana kolay gelsin
komple şanzuman dişli seti : 475 tl
komple conta takımı : 100 tl
komple rulman seti 6 adet 120 tl
2 litre yağ 60 tl
işçilik : 250 tl
Toplam : yazmayım sen hesapla :(
Regal raptor spyder 250
İzmir-Bostanlı
0 Rh (+)gecmıs olsun oncelıkle . 2 hafta once bende degıstırdım sanzımanı kronık arıza ve sesın sanzımandan geldıgını dusunerek . her sey dahıl bostanlıda kendı ustamda 800-900 cıvarı kendımce makul bır fıyat oldugunu dusunerek degıstırdım
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal partor dd250e 6c
İzmir aliağa
AB Rh (+)Teşekkürler toprak ben aliağadayım ustanın numarasını verme gibi imkânın varmı bi göstersem gidip
Regal Raptor Daytona 350
İzmir-Menderes
A Rh (-)Geçmişolsun Efkan.
Regal partor dd250e 6c
İzmir aliağa
AB Rh (+)Saol İskender Abi
YOK
Çanakkale/Merkez
A Rh (+)1150 TL, eski Güneşli yeni Sefaköy Ahmet Usta'da
from tha ground unda!
Regal partor dd250e 6c
İzmir aliağa
AB Rh (+)Bu arada İzmir aliağa yönüne yolunuz düşerse eski Foça yani fokaia tabelasını görürseniz az ilerde pasific benzinliği var ya gece ya gündüz ordayim geçerken bi mola verip yanıma uğraya bilirsiniz 😁
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)