Ailenin izni olarak alabiliyosun sanırım ama babanın üstüne ruhsatı alman daha iyi olur![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Ailenin izni olarak alabiliyosun sanırım ama babanın üstüne ruhsatı alman daha iyi olur![]()
B Rh (+)Noterden herhangi bir sorun olduğunda bütün sorumluluğu üstüne alan bi kağıt veriyolar galiba öyle biliyorum, kağıt işleri sadece git bi noterle görüş bilgi al![]()

Regal Raptor DD 250E 9
fethiye
A Rh (+)model yükseltmek adına kendi motorumu satıp bunu alabilirim. ama benim motoruma istediğimi verirlermi bilmem. emsallerine bakılırsa donanım bakım ve aksesuar olarak 8000 lira civarı bi ederi var.ama classic kasaya bu para verilirmi bilmem. senle iletişime geçmek isterim hocam. bende bu arada motoru satışa koyarım bi bakarız.
B Rh (+)Clasic kasanın ortalama piyasası anca 6500 civarlarında satılıyor, benimde artık nakit paraya ihtiyacım var sıkışmaya başladım o yüzden karar verdiğin zaman ulaşabilirsin bana her türlü![]()
Regal Raptor dd250-e 10 2012
İstanbul - Maltepe (Anadolu yakası)
A Rh (+)Hayırlı satışlar.
Alana da hayırlı olsun. Önümüzde ki ay ben de ilk göz ağrımdan ayrılacağım.
i believe in the sky , not sunroof
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Alana da satana da hayırlı olsun.![]()
Trust me! I am an engineer

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Grup içinde bildiğimiz bir makine, ihtiyacı olan değerlendirsin. Bilmediğiniz makineleri az bir şey ucuza alıp sonra sıkıntılarıyla uğraşmayın...
YOK
İstanbul-Şişli
AB Rh (+)17 yaşına ruhsat çıkartılıyorsa talip olabilirim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)