Herkese selamlar, yaklaþýk 1 ay 1 hafta önce yeni bir motor alabilmek için motorumu satmýþtým . Gönlümde bir v twin yatýyordubu güzelliði gördüm ve beðendim 800km yol gidip motoru aldým ancak bayram dolayýsýyla ben eve dönerken motoru üstüme alamadýðým için motor Çorum'da kaldý. her neyse buna birde egzoz yakýþýr deyip bir haftada egzoz yaptýrdým (2 hafta olsa yine beklerdim:Rockn Roll) herþey tamam motoru getirecek kamyonu ayarladýk bu defa darbe giriþimi oldu ve yine kýzýmla kavuþamadým....
2 haftada ordan bekledik ve bugün artýk sonunda kavuþabildik.. ancak asýl macera burada baþladý 100m gittikten sonra benzinim bitti ve en yakýn benzinlik 1,5km, bi gayret vurdum kýrbacý ya da o bana vurdu bi þekilde vardýk
o da bittikten sonra bir sýkýntý daha... zincir o kadar sýkýydý ki alet resmen gidemiyordu zincirin baskýsýndan.Motora çok yüklenmeyip ustama götürme kararý aldým ustaya býraktým ve bir baktým ki yað sýzdýrýyor. Ustam orada bunun zincirini nalbur ayarlamýþ galiba dedi
sanýrým keçeyle ilgili bir sorunumuz var yarýn sana haber vereceðim ancak bugün bende kalsýn dedi ve kýzýmla tam anlamýyla kavuþamadan 1 günlüðüne ayrýldýk.. ama o v twin yok mu o v twin herþeye raðmen iyi ki dedirtti
![]()

lifan 250
Antalya
B Rh (-)
bu güzelliði gördüm ve beðendim 800km yol gidip motoru aldým ancak bayram dolayýsýyla ben eve dönerken motoru üstüme alamadýðým için motor Çorum'da kaldý. her neyse buna birde egzoz yakýþýr deyip bir haftada egzoz yaptýrdým (2 hafta olsa yine beklerdim:Rockn Roll) herþey tamam motoru getirecek kamyonu ayarladýk bu defa darbe giriþimi oldu ve yine kýzýmla kavuþamadým....
2 haftada ordan bekledik ve bugün artýk sonunda kavuþabildik.. ancak asýl macera burada baþladý 100m gittikten sonra benzinim bitti ve en yakýn benzinlik 1,5km, bi gayret vurdum kýrbacý ya da o bana vurdu bi þekilde vardýk
sanýrým keçeyle ilgili bir sorunumuz var yarýn sana haber vereceðim ancak bugün bende kalsýn dedi ve kýzýmla tam anlamýyla kavuþamadan 1 günlüðüne ayrýldýk.. ama o v twin yok mu o v twin herþeye raðmen iyi ki dedirtti

Alýntý ile Cevapla