Merhaba konuya özet bir başlık açamadım.bir sorunum var dun başladı olay su şekilde cereyan ediyor hidrolik fren sıvısını değiştirmek için komple üst fren merkezini de değiştireyim parlasın dedim neyse o çok bilmiş motorcu arkadaşlar değiştiremedi internetten izlenimlerimle ben degistirdim veEson olarak hidrolik sıvısı karaneja zarar veriyor diye sıcak su döktüm motora nerden döktüysem bu suyuher şey böyle başladı simdi olay su boştayken marsa basıyorum motor çalışıyor vitesi bireEatiyorum gaz vermezsem motor stip ediyor isin garibi vites 1 deyken yada 5 e kadar herhangi birindeyken motor mars basıp çalışmıyor neyse motor sıcak 4 . Viteste gidiyorum debriyajı kavradigim anda pit motor stop ediyor.enteresan bir durum yani hani acayim da su parçaya bakayım diyemiyorum boştayken mars tuşu çalışıyor vitesteysen yok.sizce nasıl bir uygulama yapmak lazım

Ghost 350 cc
Bursa
A Rh (+)
her şey böyle başladı simdi olay su boştayken marsa basıyorum motor çalışıyor vitesi bireEatiyorum gaz vermezsem motor stip ediyor isin garibi vites 1 deyken yada 5 e kadar herhangi birindeyken motor mars basıp çalışmıyor neyse motor sıcak 4 . Viteste gidiyorum debriyajı kavradigim anda pit motor stop ediyor.enteresan bir durum yani hani acayim da su parçaya bakayım diyemiyorum boştayken mars tuşu çalışıyor vitesteysen yok.sizce nasıl bir uygulama yapmak lazım