Merhaba arkadaşlar bende RR daytona almak istiyorum 350 mi 250 mi kararsızım 350 bulamadım izmirde birde izmride düzgün bir servis ve bayi önerebilirmisiniz teşekkürler herkese
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Daytona DD250E - 6C
İzmir (Buca)
A Rh (+)Merhaba arkadaşlar bende RR daytona almak istiyorum 350 mi 250 mi kararsızım 350 bulamadım izmirde birde izmride düzgün bir servis ve bayi önerebilirmisiniz teşekkürler herkese
DD250E-9B 2011
Muğla - Milas
B Rh (+)Kardeşim imkanın varsa 350CC'lik bi makine almanı tavsiye ederim. Izmirde bulamadıysan başka illerde bulabilirsin hem o zaman rodaj muhabbetinde bitirmiş olursun diye düşünüyorum. Servis olarak'da İzmir'deki arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.
Kawasaki Vulcan 800/Vn800
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Ilker merhaba. Ihtiyacin olan bilgiyi Izmir ekibi saglayacaktir sana. Onlarla iletisime gecmeni tavsiye ederim![]()
spyder250e 10 2014
bornova/İZMİR
0 Rh (+)Balçovada motorcu serkan var hem çok iyi bir arkadaş aynı zamanda yetkili servis adresini (motorcu serkan) diye aratırsan bulursun![]()
regal raptor dd 350 e 6 spyder
izmir buca
A Rh (+)Alsancakta var benim ustam 10 numara bi insan beraber oturuz içeriz tamirhanede gel gelelim abi motordan ses gelio diorum zamanla Alışırsın dioyani çok tavsiye etmem ama sen motoru al gel biz buluruz gerisini
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)