Haydi Eskişehir.Elleri görelim![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Haydi Eskişehir.Elleri görelim![]()
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Evet arkadaşlar , yok mu Eskişehir'e gelecek/gelen motorsiklet sevdalısı ?
YOK
Eskişehir
AB Rh (-)Galiba bir tek ben varım![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
YOK
Eskişehir
AB Rh (-)Hemen tanışalım olur aslında ben sizlerle yüzyüze tanışmayı isteyen birisiyimeskişehirde 5. Senem ögrenciyim küçük yaşlardan beridir içimde bir motor tutkusu...sevgisi büyümekte
sitenizi ve kulübünüzü bir süredir gözüme kestirmiştim aslında
ama iletişimimin bu kadar uzun sürmesinin sebebi önce motor alabilecek duruma gelmek istememdi
şimdide bu konuda yardımınıza ihtiyacım var aslında motor buluyorum görüşüyorum sahibiyle ama bir türlü içime sindiremiyorum
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Anıl Merhabalar.. Ailemizin il teşkilatı Eskişehir'de oldukça yeni ve seni de aramızda görmek bize gurur verir. Anladığımız kadarıyla motor seçimin hususunda elimizden gelen çabayı da sarfederiz. Zira sadece birlikte olmak istedikleri için bir arada olan tipleriz. 0 530 920 64 86 . Dilediğin vakit bana ulaşabilirsin.
daytona dd250 e6c
Eskişehir
A Rh (+)Eskişehir için şuanda oluşum varsa etkinlik, toplantı vb. katılmak isterim.
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Konuyu hortlatmanın zamanı geldi
Ey canım Eskişehirimize gelmiş güzel insanlar,romalılar,vatandaşlar,motorcular ;
RR Eskişehir ,kollarını sizler için açmış bekliyor.. Canımıza tak dedi ,gelin sarılalım,buluşalım, tanış olalım![]()
Bahadır (30.October.2016), CELİL (30.October.2016), FouL (30.October.2016), İlker Akgül (05.November.2016) Bunu beğendi.

YAMAHA XVS 950A
Bursa
0 Rh (+)Bende varım bende![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)