| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Ghost 350 cc
Bursa
A Rh (+)Açıkçası ben hic begenmedim ve çok ta sakat bir şey gibi geldi bana koruma demiri bence motoru yatmaktan çok araçla yan yana girdiğinizde ayağınızın kırılmasını yada fren pedalının donup parmağınızın kapatmasına engel oluyor.
Neyse velhasıl benim hayalimdeki daytona ve önereceğim koruma demiri
https://m.youtube.com/watch?v=icnXX0HguNU
Aydın da bir imalatıyla görüşmüştüm motoru getirirsenbyapariz demişti internette ünlü oktay krom mu neydi düşünürsen bendebyaptiririm
-------------
Live to Ride , Ride To Live
gitti gül gibi daytonam :(
Antalya
A Rh (+)Bu da güzel ve sade duruyor. Ama ben beğenmiyorum ve istediğim bu değil. İlk başta ben de kafamdan buraya bi çubuk takayım demedim. Sportsterlerde gördüm ve beğendim. Yani takılan kullanılan bir koruma demiri. Hem de bizim makinelerden çok daha ağır makinelerde kullanılıyor. Yamulup kapanacağını, sıkıştıracağını veya motorun ağırlığını taşımayacağını düşünmüyorum. Zaten normal koruma demirleri de yere bir noktadan değiyorlar ve yine destek noktası olarak şaseye bir veya iki noktadan bağlanıyorlar.
Görüntü olarak sana hitab etmiyor olabilir tabi o ayrı konu.
Don't Fucking Die !!!
Kawasaki VN 800
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa)
AB Rh (+)Ben beğendim bunu nerede yaptırmıştın ve fiyat nedir ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
RR daytona 350e-6c
bursa-yildirim
0 Rh (-)Ben sana ustanin numarasini vereyim bursada yaptirdim cok sey yaptirdim 150 tl tuttu ama givinin koruma demirinden daha saglam
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Spyder a da uyar bu.. Ustanın numarasını alsak iyi olur.. Hatta toplu olarak yaptırsak daha da uyguna çıkar sanki..
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Aynen çok hoşuma gitti toplu yaptırabiliriz 😉😉
FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ
Love & Respect
Kawasaki VN 800
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa)
AB Rh (+)toplu yaptırma işi daha mantıklıustanın telefonunu paylaşabilirseniz bi bağlantıya geçelim
RR daytona 350e-6c
bursa-yildirim
0 Rh (-)harun usta 05377188006
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)