Arkadaşlar hepinize merhabalar. Ben Tuncay. Biraz kendimden bahsedeyim isterseniz. İstanbul'da ikamet ediyorum 28 yaşındayım ve tiyatro oyunculuğu yapıyorum. Motor sevdam uzun bir süreydi donuktu ve birgün ansızın yeniden ortaya çıktı ve ben de çocukluk hayalim olan chopper tarzdaki motorumu aldım. Önce motorumu aldım ardından forumunuza kayıt yaptım. Şimdi bilmem-öğrenmem gereken birsürü iş vardır. Bu arada motorum RR DD 150 e2. Motor sevdalısı bir arkadaşım önerdi bana açıkcası ben markanın adını bilmiyordum. Hepsine Harley diyordum :D olsun şimdi benim de bir Harley'im var artık. Açıkcası motordan memnunum güç performans olarak yetiyor şimdilik İstanbul trafiğinde hem de yakıt olarak gayet tatmin edici. Olur da uzun yollara, gezilere çıkarsam belki o zaman daha yüksek cc bir motora geçiş yaparım ve bu gene eminim ki bir chopper tarzında olacaktır. Bu arada grup olarak tanışma ve toplu geziler oluyor sanırım. YouTube'dan bir iki chopper muhabbeti videosuna baktım. Ben nasıl katılabilirim bu etkinliklere ve motora eklemem gereken aksesuarlar filan olacaktır yani açıkcası sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. Motorumu aldığım için gayet mutluyum ve trafikte seyir halindeyken birbirimize korna çaldığımız selam verdiğimiz chopperçı arkadaşlarımla tanışmak isterim. Görüşmek üzere...

Regal Raptor DD 150e2
 Regal Raptor DD 150e2 İstanbul - Eyüp
 İstanbul - Eyüp B Rh (+)
 B Rh (+) Merhabalar
 Merhabalar

Kazasız belasız nice kilometrelere
Kazasız belasız nice kilometrelere