| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor - Daytona 250
İstanbul - Ataşehir ( Anadolu Yakası )
0 Rh (-)Hocam merhaba, öncelikle ehliyetin ve motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. Diğer konuya gelicek olursak bizim regallerin servis ağı çok ama iş görmezler. Hepsini para kazanma hırsı bürümüş garantili mallara göz ucuyla bakıp önem vermeden calısıyorlar. Emre motor parça temini olarak, müşterinin ağzından burnundan getiriyorlar sebebi pes ettirmek midir bu bi stratejimidir düşünüyorum bazen açıkcası.. Senin servisini bilmiyorum o yüzden yorum yapamicam ama avrupa yakasındaysan Ahmet Usta(sefaköy) doğru tercihtir. İlgilenir, ufak tefek şeylerden para almaz. Tekrar hayırlı olsun, tekerin düz bassın.
Regal Raptor DD 250e 6C
İstanbul
0 Rh (+)Eyvallah. Bidahaki servis arıza bakım gibi işler için Celil abinin de önerdiği Ahmet ustayı yol edineceğim artık.![]()
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)kardeşim olay tamamen emre motordan kaynaklanıyor. hudson servisindeki murat usta çok temiz düzgün iş yapan karakteri sağlam bir ustadır. keza alt kısımda satış kargo vs işlemlerine bakan utku da aynı şekilde. senin kablo olayını gayet iyi biliyorum. ben ordayken geldi parça. yanlış parça olduğu içinde murat usta baya kızdı hatta hemen geri göndertip yenisini istetti. emre motorun hatalı parça yollaması ve yenisini bir türlü gönderememesi.
bunları nerden bildiğimi soracak olursan hudson evime çok yakın ve arkadaşım önceden orada çalıştığı için çalışanları tanıyorum ve senin kablo olayına birebir şahit oldum
Konu Peder tarafından (10.September.2016 Saat 05:12 ) değiştirilmiştir.
Regal Raptor DD 250e 6C
İstanbul
0 Rh (+)Murat ustadan yana sıkıntı yok zaten. Elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Ancak Hudson gelmeyen parçayı takip etme konusunda çok yavaş ve sorumsuz davrandı.
Bugün epeyce kargoyu buldurmak için başlarında bekledim. İlk defa böyle bir olay yaşadıklarını söylüyorlardı.
Şirinevler de çalışan bayan epeyce uğraştı kargoyu buldu.
Dağıtıma çıktığı ve akşam 6 ya kadar dağıtılmış olacağını söyledi yurtiçi kargo elemanları.
Ama burda da bir sürpriz vardı, saat 6 oldu ve kargo gelmedi. Ben de yurtiçi kargoyu aradım. Dağıtıcıları bulamamış adresi.![]()
Sonra kendim gittim, dağıtıcının gelmesini 19:30 a kadar bekledim ve kargo şubesinin 1 km yanında bulunan yere alıp kendim goturdum kargoyu.
İnşallah yanlış urun yollamamissa cumartesi alırım motoru.
Bu arada kargoyu Emre Motor kendinde ürün olmadığı için Besiktastaki Ali ustadan kargolatmis. Keşke en başında gidip oradan kendim alsaydim, neyse ders oldu bana da.
Tüm bu esnada Murat Usta ile iletişimdeydik. Yardımcı olmaya çalıştı sağolsun.
Bakalım, yarın ola hayrola.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor 250 Daytona
Balıkesir
A Rh (+)Slm bnmde debriyaj pedalım kırıldı yaptırdım ama içim rahat değil bu beşiktaştaki ustanın tam yeri neresi acaba? Birde teknik servis mi yoksa normal motor ustası mı? Egsoza bağlantılı vidalar paslı duruyor değişim onları servise teklif edeceğim Avrupa yakasında bildiğiniz bir servis de var mıdır!?
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)
Regal Raptor DD 250e 6C
İstanbul
0 Rh (+)Nihayet motorumu bugün aldım. Hidrolik hortumunu dün kendim bi sanayi sitesinden yaptırdım. Sağolsun Murat Usta da hızlıca halledip sabaha hazır etti.
Emre motorun yedi sülalesine selamlar saydirarak motorumu kullanmaya başladım.
Yine de keyfim yerine geldi. Çok şükür kavuştum..)
BMW R1100RT
Karşıyaka/İzmir
A Rh (+)Geçmiş olsun, umarım talihsizlikler son olmuştur. Bizim motorlarda bildik ve tecrübeli usta çok önemli. Celil Başkan'ın tavsiyesini değerlendirmenizi öneririm.
Regal Raptor DD 250e 6C
İstanbul
0 Rh (+)Artık Sefakoy Ahmet ustadan sasmayacagim inşallah.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)