Merhaba,
Daha once bu konuyu bir iki mesaj uzerinden Gaziantep'te 250 ccden 350 cc ye cevrilen bir spyder ilani icin konusmustuk. "Evet boyle bir sey yapilabilir ama ehil ellerde olmali" demisti, Celil bey. Demek ki, boyle bir islem mumkun diye anliyorum. Peki forumda boyle bir islem yaptiran var mi? Silindir degisecek yani buyutulecek ve bir de acik hava filtresi eklenir ise motorda ne gibi degisimler olabilir? Bu isi yapacak ustanin iddiasi; tork artisi, 8 beygir guc artisi, daha tok ve dolu bir ses. Sizin onerileriniz ve fikirleriniz nedir?

Regal Raptor Spyder
Samsun
0 Rh (+)

350 liligi 480 e çeken leri biliyorum yapılmaz değil yapılır hatta direk silindir set aldığınızda sak diye oturur diye düşünüyorum altı üstü 3 tane vida tutuyor.oyleEisinin ehli motorcu olmasına gerek olmayabilir ama piston sekman yapilacaksa homelama diye tabir edilen veEsurekli o isi yapan kişilere yaptırmak lazim e bayda falan özel cc yükseltme kitleri satılıyor oda farklı birRalternatif.ama kimse motorla oynanmış motor almak istemez satarken sıkıntı olur.ben motoru satarken subop yeniledim dediğimde millet kalp krizi geçiriyordu.hic onu yenilemek için verdiğim 200 lira sibop takimi 60 lira lastiği 250 lira işçiliği contası ve milletin gözüne gelmiyor açılmamış mal gibi ciğeri bitmiş patlak motorları almayı tercih ediyorlardı demedi deme