2012 Regal dd150 motorun subap ayarý ve lastik basýnç deðerliyle ilgili yardýmcý olursanýz sevinirim![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |
Regal Raptor DD 150E2F
KARABÜK
0 Rh (+)2012 Regal dd150 motorun subap ayarý ve lastik basýnç deðerliyle ilgili yardýmcý olursanýz sevinirim![]()
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Henüz kendim uygulamasamda subap ayarý %5 'e 10/1 olmasý gerektiðini duydum bunu en kýsa zamanda deneyeceðiz, lastikler ise ön 28 arka 32 kullanýyorum yanlýþým varsada 150 kullanan diðer arkadaþlar düzeltecektir![]()
Regal raptor DD250E 9B
Ýstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakasý)
A Rh (+)Ya subAP ayarýný bilmem ama lastik ayariya ilgili çok spekülasyon var 29 a 30 28e 30 30 a 32 bile duydum bi eðitimde eðitmen lastik basýncýna soðuk ken bakýlmasý lazým dedi petrole veya lastikci ye gidip deðil ve her motorun kendine göre lastik bas inciyle ilgili kitapçýðý varmýþ ordan bakýn diyo kitapçýðý olan![]()
Yamaha Výrago 1100
Ýzmir - Çiðli
B Rh (+)Arkadaþlar lastiðin üst kýsmýndaki yazýlarda basýnç deðerleri yazýyor Örneðin 30 psi veya 32 psi diye ;) yardýmcý olabildiysem ne mutlu bana ;)
Regal raptor DD250E 9B
A Rh (+)
Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
Ýstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakasý)
0 Rh (+)Lastik üstünde yazan basýnç lastiðim azami dayanabileceði basýnç týr.Endoðru bilgi makinenin kitaðcýðýnda yazan lastik basýnç ayarlarýdýr.
Regal raptor DD250E 9B
A Rh (+)
Yok
Ýstanbul
B Rh (+)Konu burada týkanmýþ acaba yardýmcý olabilecek var mý
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)