Evet gecen haftaki kumla maceramızda kırmızı ısıklarda bol bol drag yaptık :mrgreen: 2. vites 110 a kadar gordum, kac saniyede 100 e cıkıyorum bilmiyorum ama :Pinfinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Evet gecen haftaki kumla maceramızda kırmızı ısıklarda bol bol drag yaptık :mrgreen: 2. vites 110 a kadar gordum, kac saniyede 100 e cıkıyorum bilmiyorum ama :Pinfinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Yasin, Kumla yollarında yaptığımız drag'ın ilk 10 metresini hatırlatırım.
Sonraki 990 metreyi ise hatırlamanın bir anlamı yok tabi :?
yol yapalım yol
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)celebim muratımı sisi bara yapıstırmamak ve olaya heyecan katmak icin ilk 10 mt. yi avans verdim :P :P :Pcarvalho Nickli Üyeden Alıntı
Yaw bu dedikleriniz nerelerde oldu? Benim niye haberim yok ?
Haaaa aynı anda çıkıp da siz gelmeyince ben ve Polat sigara molası için Kumla sapağında 10 dk beklerken oldu herhalde. E napalım , Polatla (1000 RR ve ÖCÜ RR) ben koptuk biraz galiba!
Yerim şedowu medovu !![]()
![]()
![]()
Ben de biraz fazla sallıyom galiba ! Kenidim bile inanmadım bu sefer...
caponord
Samsun
B Rh (+)hakkatten yavvv.. biri şimdi bari durdursun bu adamı... sallamaya başlayıncada duramıyo... [smilie=redcolorz3_pdt_13.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_16.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_17.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_15.gif]speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)@spdeyy
Sen göremezsin tabi adı üstünde spedy.Aldın başı gittin tabi biri seni durdursun....
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)