Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

2400 KM De Benden !!!

Sevgili Raptor Riders larla buluşmaya ve , Motojuniour Mehmet 'in davetine paralel Tosya'ya , perşembeden çıktım.
    Rota şöle idi ;
    İzmit , Bolu, Abant, Mudurnu, Göynük, Nallıhan , Çayırhan , Beypazarı , Ankara, Tosya.

Neyse , çıktım perşembe günü saat 13:00 da yola, oyyy oy ! sıcaklık 1000 derece. Ama temel prensipi uyguluyorum ve RAHATIM ! "No artçı No Cry ! İşte ortalama sürati 180-200 km/h tutturdum lay laylom gidiyorum ! Otobana girmedim , orda uykum geliyo diye , kaç kere dalmışım geçen sefer, zor ve kötü oluyo. Neyse E-5 bitti , girdim Abant yoluna , ooooh, ağaçlıklı , serin, sağda solda, gözlemeciler , kendin pişir ve kendin yeciler.
    Veee Sürprizzz ! Ulan o ne? Yola zift döküyolar. Abicim bari yolun bi tarafına dökün , ben nerden geçicem? Resmen su gibiydi. Ve ben de zift banyosuna girdim. 5 km, 10 km/h yle git git bitmiyo. Ulan dedim battı balık yan gider , YAPIŞTIRRRRR ! Tabi ben "ZİFTY SPEEDY GONZALES" oldum. Abant ta bir mola . Ama yol kenarındaki çeşmelerden su akıyor. Mazot veya gaz akmıyordu ! Yani temizlenmek için imkanım yoktu. Rüzgarı da yedimi üzerimdeki ziftler . Beton gibi oldu. Protection görevi görmeye başladılar. Hoşuma da gitmedi denmez.
    Ama dediğim gibi anormal sıcaktı ve , gittiğim rota resmen Arizona yolları gibiydi. (HandoJoe kardeşim ii bilir o yöreleri) Bu arada şanzımanda 5. vites dişlisinin kırılması va tak tuk , şangır şungur sesleri gelmeye başladı.
    Lafı fazla uzatmayayım , Ankara'da Aksu abimle buluştuk. Saolsun , beni , sonradan çok sevdiğim Birol Usta'ya götürdü. Baktık ki olacak gibi değil bana " yolda bırakmaz ama 5 biterse 4 e düş , 4 biterse 3 ' e düş" dedi. Ben de "eyw" dedim gittiği yere kadar...
    Şimdi birkaç kare veriim ...

BU TEPEDEN AŞAĞIYA EVLENMEK İSTEMEYEN BİR GELİN İN KENDİNİ AŞAĞIYA ATMASINDAN DOLAYI İSMİ "GELİN TEPESİ"YMİŞ !

BU ARADA TAM 300 LE GİDERKEN MEŞHUR SOL KAPAK DÜŞTÜ, DERE YATAĞINA UÇTU , YARIM SATTE O SICAKTA ONUNLA UĞRAŞTIM . NEYSE YOLA DEVAMMM ! VE ANKARA !
    ANKARA YA GELMİŞKEN BAŞBAKANIMIZIN Bİ HALİNİ HATRINI SORAYIM DEDİM ! O DA "OOOO HOŞ GELDİN SPEEDY NABER YAA? FİLAN YAW DEDİM "TMM" HOŞ BULDUK , NASI GİDİYO İŞLER GÜÇLER DEDİM , BİR İKİ FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIK . SONRA DA AKSU ABİM GELDİ ! VE BİROL USTAYA GİTTİK !

NEYSE MUHABBET SOHBET AYRILDIK . ERTESİ GÜN SABAH , ANKARA DAN YOLA ÇIKIP TOSYA YA DORU YÖNELECEKTİK. BULUŞMA YERİNE , ROMMEL VE AKSU ABİM GELECEKTİ SABAH 06:00 DA BULUŞMA KARARI ALDIK .

VE SABAH 06:02 BEN ROMMEL İ VE AKSU ABİ Yİ BEKLERKEN AMANINNNNNN O DA NE , IŞIK HIZIYLA BİŞİ GELİYOOOOO ! TATAAAAAAAA;
    BU KİM BİLİN BAKALIMMMMMMMMMM !

LUUNNNAAATTTİİCCCC !

1000 KM/H YLE FİLAN GELİYORDU HERHALDE YANIMDA ZOR DURABİLDİ ! AMA ÇOK MUTLU OLDUM !
    YAW HATA YAPTIM HERHALDE, AHMET ABİ , BENİM ÖCÜ'YLE POZ VERİRKEN DOKUNDU YA, TOSYA YA KADAR 70 KM/Hİ GEÇEMEDİM ! NEYSE ALLAH'TAN SOORA DÜZELDİ ÖCÜ !
    KARŞINIZDA SEVGİLİ LUNATİC AHMET VE "EVİ" !

ROMMEL & LUNATİC & SPEEDY & AKSU ABİ VE EŞİ 2 İLERİ 1 GERİ VARMAK ÜZEREYİZ TOSYA' YA
    YOL GAYET KEYİFLİYDİ !

ŞANZIMAN ARIZALI , HER TARAFIM ZİFT , LUNATİC KAYIP ! VARDIK "DİPSİZ KÜVET"E
    SONUNDA DA SİZE KAVUŞTUM !
    VE KARŞINIZDA "YILIN ARIZA KADROSU" NDAN KARELER !

LEYDİLER İN İKTİDARI ELE GEÇİRDİĞİ AN !

KABUL EDİN ÇOLUK ÇOCUK YAŞLI GENÇ HEPİMİZ ARIZALIYIZZZZZ ! AMA KEŞKE HERKES BİZİM GİBİ OLSA !!

AHAN DA BU DA PROTOKOLLLLLLLLL ! VE HALİL AMCA !

AHA BU TEYZA DE KİMDİ YAW ? ALLA ALLA NEYSE !

HEPİNİZE SEVGİLER SAYGILAR SPEEDY ! (BİRİ BENİ DURDURSUN!)

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    daha çoooookkkkk yol llar yaparız

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    yapmayız kardeşim öle zift mift bozar bizi
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

APARTMANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    süpperrrr olmuş yaaa. ah be benim uyuz eşşek arızalı olmıcaktı ki bıhhh diye basıp gelcektim ankaraya ordan beraber gidecektik
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Film kareleri eksik ama olsun. Hayatı dolu dolu yaşıyorsun, hatta bazen biraz fazla dolu yaşıyon ve taşıyor.
    Ama seni tanıyanalar iyiki bu adamı tanıdım diyor. Allah kaza bela vermesin, tekerine zift değmesin, taş da değmesin, yolunu açık etsin.

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Anlatım tekniğin çok iyiydi hocam. Paylaşım için teşekkürler. Sevdim.
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

RoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat gökoğlu
    İşsiz
     A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
     Sinop
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    süper görüntüler ne gusel yaws ofsss....
    Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
    Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
    Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
    Galiba
    Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
    Her Bahar Gitmek İsterim
    Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
    İstemekte GÜZEL Değilmi....

doğan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğan Bostancı
    Tıp
     yamaha fz6 fazer
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    fotoroman gibi vallaa. süper gezi kardeşim. yüreğine sağlık.
    foam party :mrgreen:

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    bitirim adamsın olm sen yaa....

efferim ii fotolar yakalamışsın.. bi de elinde votka şişesi olan bi adam var .... o kim yaa.. tanır gibi oldum....ejjehhhejjjeeheheheeh.... :?
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)