eh tayfun yaparsın yine yapacağını
verirsin 75 i buseferde atv. den çekersin 125 i
yaw sen motorunun tozunu bile vermessin ama olsun helallll
yağmasanda gürlüyorsun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)eh tayfun yaparsın yine yapacağını
verirsin 75 i buseferde atv. den çekersin 125 i
yaw sen motorunun tozunu bile vermessin ama olsun helallll
yağmasanda gürlüyorsun
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ayıpsın gomtanım ya, ne istedinde vermedim, kasımpaşada yamur yamıştı bez istemiştin bende vermiştim hatta ben silmiştim saltanat koltuunu :( ama şimdi kıtıpiyoz oldum demekki[Çok arabesk oldu bea :P ]
caponord
Samsun
B Rh (+)tehlikeli adamsın be tayfunum zaptiyem....bol keseden beygir daatıyon...sana lasım oldumu nerden bulacan soora.. :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)sen bana 250 cc yi versen de ben de sana 100 cc yi versem ne dersin :P :P :P :P :evil:Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
(tehlikeli adamsın be tayfunum zaptiyem....bol keseden beygir daatıyon...sana lasım oldumu nerden bulacan soora..)
aşkolsun okan ben de benim taraftasın sanıyordum :(:D , onun ATV si var bişeycik o0lmassssssssss :evil: :evil:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)yok beaa örtmenim.. senin tarafındayım..adam bol keseden atıyor.. yiyosa dediğin gibi motürü versin deişin.. sanki bulututdan beygir atıyor adam.. sallllaaaaa. sallamak bedavaa.. :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Wayyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeee....
Yaramazlık yapanlar
------------------------------
1- İnci
2- Okan
:evil:
caponord
Samsun
B Rh (+)beni sil .. ben inci örtmenimi savunuyodum... hemide ben bu günkü ödevimi yaptıydım.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Wayyyyyyyyyy beeeeeeeeeeeee....
Yaramazlık yapanlar
------------------------------
1- İnci
2- Okan +
Nihahahahaha taviz yok :P :D ;) :mrgreen:
caponord
Samsun
B Rh (+)bah yaaaaa. haala tahtada adım yasılı duruyoo.. çıkçıkçık oynamıyom yaaa....haksıslık yapılıyoooo.... naaaptım ki ben .. eğitim ordusunun bi neferi olan inci örtmenimisi savundum.. hemde haklıydı zattii..
sen erken yatta yaarın işportacılar eylem yapacakmışş.. onları kofala atv ylen...ejejejejeje....(bu gülme acı hayat dizisinden alıntıdır ).. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Baba o nasıl bir gülmeydi öyle ya, o dediğin diziyi izlemiyom ama bundan sonra zannımca müdavimi olacam, ejejejejejje :o
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)