Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Cem Tecimer
    Gayrimenkul Danışmanı RE/MAX Yıldız
     Regal Raptor DD250-E9
     İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    180
    Beğenilmiş
    294

DD250 9b lastik değişimi yardım lütfen!!

Selam ailem
    Lastikleri değiştirmeye karar verdim ama şöyle bir devasa problem var . Metzeler ve michelin de bizim 130x90x15 ebatları yok. Artık üretmiyorlar 2 firmaya da sordum. Michlenin 130x80x15 veya 140x70x15 var . Ustama sordum lastiğin çok incelir dedi. Benim makineye uygun stokta olan tek lastik ise Anlas firmasının ürettiği irc var . Onlara da birkaç usta senin lastiklerden kesin iyidir ama yine de yol tutuş düşük dedi. Takmışken iyi bir lastik takmak istiyorum sonuçta yağmurda çamurda da bineceğim.
    Yukarıda yazdığım benim ölçümde olmayan ebatların ne gibi eksileri olur. Böyle değişik ebatlarda lastikler kullanmış arkadaşlarım deneyimleri ve tavsiyelerini paylaşırsa sevinirim.

Özgür yaşa, mutlu yaşlan..
    Aybars (03.October.2016) Bunu beğendi.

Ümit Ergen
    Mermer ustası
     Yamaha Vırago 1100
     İzmir - Çiğli
    Beğenmiş
    626
    Beğenilmiş
    297
    sefım oncelıkle ıyı aksamlar lastiklere gelınce dedıgın ebatlar dar yanı ınce lastık bana sorarsan yol tutuşta sıkıntı yaratır gıbı geliyor mesela ben lastıklerı degıstırdım 160 taktım gayet güzel tutuyor yolu ;) yalnız yakıtta bıraz farkedıyor yanı birazcık artış var cok tutus cok yakıt :D ama güven verıyor genıs lastık e tabı fıyatlar bıraz pahalı ama mevzubahıs bızım hayatımız sende takdır edersın kı ;)
    Bunu beğendi.

Atıl Tuncer
    Mali Müşavir
     Kawasaki VN 900
     İstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakası)
    Beğenmiş
    2,298
    Beğenilmiş
    1,086
    şuandaki lastiklerin yerine ne takarsan tak çok iyi gelecek. tabiki metzeller işin son naktası. ki kullandığım için biliyorum. dunlop da çok iyi ve yumuşak hamurludur. şuan dunlop kullanıyorum. ancak irc kullanmadım fakat burada çoğu kurye fiyat ve kalite bakımından irc kullandıklarını biliyorum. bir kaç kişi ile konuşmuştum. memnun olduklarını söyledi. tabiki bir metzeller ve dunlop olamaz.
    Bunu beğendi.

Ferhat Bastem
    Bankacı
     Yamaha XVS 950 Midnightstar
     İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    232
    Beğenilmiş
    88
    Merhaba Cem. Lastik ebatlarını bire bir kullanmak mecburi değil. Ben önceki motorumda farklı boyut kullanmıştım, sorun olmadı. Boyut değiştikçe lastiğin karakteri de değişmekte biliyorsun. Bana kalırsa yukarıdaki iki ebattan 130x80x15 sana daha uygun olacaktır. Çünkü diğerini takarsan yanak fazla incelecekmiş gibi geldi bana. Taban da 140 olunca çekiş de bir nebze olsun düşecektir. Yani kısaca tabanı sabit tutup yanaktan az ödün vererek Michelin takmak çok daha mantıklı
    Bunu beğendi.

Gezgindelikanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serkan Uğur
    Şöför
     Regal raptor DD250E 9B
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    2,015
    Beğenilmiş
    457
    Cem ben cunda festivalinde mecburiyetten ve fiyat olarakta çok uygundu anlas taktım sadece arka lastiği değiştim ilk uzunyol tecrübem di artçım ve ekstra yükle gidene kadar lastiği yemişim tam cunda ya vardım lastik bitti ama iyiki bitmiş benimde lastikler orjinal di ve bırak yağmuru kuru havada rampa inerken frene basamıyor dum şimdi çok rahatım yağmurda da test etme şansım oldu bak mukemmel demiyorum daha iyileri vardır ama ben memnunum virajlarda da test ettim eski lastikleri m resmen dans ediyordu
    WOLF (04.October.2016) Bunu beğendi.

DenizT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak Deniz Türkoğlu
    İnternet Cafe
     DD250E-9B 2011
     Muğla - Milas
    Beğenmiş
    16
    Beğenilmiş
    61
    abi ben motorun birinde arka diğerinde ön lastiği anlas kullanıyorum ve hiç memnun değilim.
    Viraja falan girdiğim zaman arka lastiğin yan yan kaydığını hissedebiliyorum, düz yolda frene bastığımda ise zamanda ön lastiğin kaydını hissedebiliyorum.
    Ben burada lastikciye gittiğimde adama lastik ebatlarını verdim bana direk çin malı choopper mı diye bi soru sordu ve 130/80/15 i tavsiye etti ve tek farkı yan kalınlığı olur dedi.

Murat namlikaya
    free
     regal raptor daytona 250e 6c
     bursa
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    7
    şimdi bizim orjinal ebatlara uyan bi lastik yokmu arkadaşlar michelin dunlop pirelli falan filan...
    Turkpower (08.October.2016) Bunu beğendi.

megisback - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

M. Enes Görgülü
    Grafiker
     Regal Raptor - Daytona 250
     İstanbul - Ataşehir ( Anadolu Yakası )
    Beğenmiş
    20
    Beğenilmiş
    43
    Cem abi sen daytona almayacakmıydın :D abi daytona planın varsa bence lastik masrafı yapma sezon bitti zaten alacagın daytonaya alırsın takım.

D e m i r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Demir
    diğer
     Regal Raptor
     Adana
    Beğenmiş
    24
    Beğenilmiş
    3
    IRC alacağına mitas al daha iyi, slovenya malı üstelik yeni üretim tarihli temin edersin. ben 2 hafta önce taktırdım. gayet güzel ve hesaplı

Murat namlikaya
    free
     regal raptor daytona 250e 6c
     bursa
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    7
    dunlop-160-80b16-80h-tl-elite3-custom-touring-motosiklet-lastigi bu lastik sizce uyarmı arkaya arkadaşlar..

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)