Aramıza hoşgeldin
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Gv250
İstanbul
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin
Regal Raptor DD 250 E
Muğla - Milas
0 Rh (+)oğuzhan kardeşim ankarada mustafa kardeşimiz var istersen onunla irtibata geçerek beraber toplanabilirsiniz. Bahane ile RaptorriderS Ankaranın toplantısınıda başlatmış olursunuz![]()
Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardır...
Regal Raptor Daytona 350E
Muğla
B Rh (-)Aramıza hoşgeldin. Daytona çok keyifli bir makina tavsiye ederim.![]()
Suzuki M800 Intruder
İZMİR
A Rh (+)Aramiza hoşgeldin
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Hoşgeldiniz..
RR CAFE RACER
Ankara
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin Oğuzhan. Ehliyet konusunda A sınıfı için çok bişey kalmamış anladığım kadarıyla, bana sorarsan beklemeni tavsiye ederim. Ben ehliyeti birlik mahallesindeki A2 sürücü kursundan aldım. Orada yeterince ve değişik motor sürme şansın oluyor. Müsait bir zamanında git bir kursu gör ve bilgi al. Birlik Mahallesi 448. Cadde No:27/5 Çankaya ANKARA
Telefon: +90.312. 496 48 51 - +90.542.496 48 91. Biraz reklam yapmış gibi oldum ama kusura bakmasın kimse. Umarım herşey dilediğin gibi olur.
HYOSUNG GV 250
Ankara
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin Oğuzhan.
Motor secimi konusunda gözüne kestirdiğin modellerin incelemelerini ve forumlardan yorumlarini oku ama mutlaka motorlari bire bir yakindan gör. Gv250 de gozdelerinden galiba ben kullaniyorum. Eger yakindan gormek istersen yardimci olurum ;)
Ehliyet ve egitim konusu. Ben 2016 haziran ayinda aldim. Oncelile A2 Aldiginda veya A aldiginda kursa verdigin para degisiyor. Tabi ki ehliyetine A eklettiginde meblağ A2 ye göre daha fazla 300 - 400 tl farkediyor.
Başka bir konu A2 ehliyet aldiginda 35 kw ya kadar oldugundan dolayi 250 cc bir motorla sınava girebiliyorsun. Ama A sınıfı ehliyet icin basvurdugunda 650 cc ustu bir motorla sınav yapiyolar. Mesela benim girdigim sınavda A sınıfı için hyosung gt650 vardi. Bu motor 79 beygir gucunde ilk ehliyet icin biraz riskli gibi. Kaldi ki bi hanimefendi ufak bir sorun yasamisti sınavdabu arada egitimler de sinavda kullanacağın motorla oluyor. Yani bu sürecte motora alisiyosun. Bu arada a2 icinde bajaj 200ns kullanmislardi.
Eğitim konusu önemli. Kursa verdigin ucret icinde 10 saat egitim dahil. Egitime katilmama gibi bi sansin yok. Ve eger gittigin kursun calistigi egitmenler goygoy peşinde degilse 10 saatin sonunda sana sinav hakki tanimayabiliyolar. Yani egitmenin bu arkadas sınava girebilir egitimi tamam demezse sınava giremiyorsun.
Bende yıldızevler surucu kursundan aldim. Herhangi bir sorun olursa seve seve yardimci olurum. Tekerine taş değmesin
regal raptor spyder 350
ankara
B Rh (+)Merhaba ben de grupta yeniyim...sana tavsiyem A sınıfı ehliyet almandır.bir kere en üstünü al ve kurtul... Şimdiden hayırlı olsun
yok
İstanbul-Esenler (avrupa yakası)
AB Rh (+)öncelikle aramıza hoş geldin ben 122 kilo 183 boy ölçülerinde biri olarak mondial 250 mct kullanıyorum sana şunu söyleyebilirim aslantürk34 abiminde dediği gibi abes durma diye bir şey yok benim motorum daytonaya göre küçük (spyder ı söylemiyorum bile) ama ben bu motorun üstünde bile sırıtmıyorum yani inşallah arkadaşlar ben kırılmiyim diye öyle söylemiyorlardırkullanım rahatlığına gelirsek spyder hiç kullanmadım ama daytona sürüş ve trafik açısından spyder a göre daha rahat (kullanan arkadaşların söylediklerinden yola çıkıyorum) kaldı ki mondialden daytonaya geçtiğimde bile zorluk çekiyorum ağırlık ve manevra olarak biraz uzun konuştum umarım gönlündeki makinaya bir an önce kavuşursun tekerin düz bassın
![]()
Yok
İzmir – Çiğli
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin forumda aktif olman dileğiyle abi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)