Ağustos yani yarın![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ağustos yani yarın![]()
yol yapalım yol
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)heh tamam şimdi oldu![]()
şuan sipidiyle paslaşıyoz ona göre durumu bildiririz.
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
Veysel banada bir adet çadır ve uyku tulumu ayarlarmısın kardeşim :P
Yoksa senin yanına misafir olmak zorunda kalıcam![]()
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)walla henüz ben cadır bulamadım. uyku tulumu ve kamp ped var hoş daha gelip gelmicemde belli değil du bakam.ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ-DL650-Vstrom
İstanbul
A Rh (+)c. tesi iş dolayısıyla çıkamam ama pazar günü bende şiledeyim ama siz şilenin neresinde olucaksınız?
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)valla speedy nin çadırı hiç tavsiye etmem. çünkü kendi zor sığıyor içine :mrgreen: hatta bazı gezilerde çadırında bile yatmayıp motorun üstünde uyuduğu görülmüştür :Pjashuaa Nickli Üyeden Alıntı
foam party
:mrgreen:
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)eywah eywah o zaman neyse gireriz tulumun içine uyuruz bi köşede beya
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)Şilede nerede olacaksınız tam olarak ben cumartesi öğleden sonra gelip akşama dönmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa. Nerede olacağınızı belirtirseniz oraya 3-5 saatliğine gelip sizlerle tanışmak isterim, Yeniköylü hocamdan başka kimseyle tanışma fırsatım olmadı maalesef. 14:00 teki buluşmaya yetişemezsem diye soruyom. Sevgiler.
E-250
İstanbul
0 Rh (+)14.00'teki buluşmaya yetişmeye çalışırım ama hiç sanmıyorum yetişebileceğimi.
IKEA'nın krokisini ve gideceğimiz yerin hiç değilse haritadaki yerini istiyorum.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)