Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    mertçelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mert çelik
    üniversite öğrencisi
     spyder 250
     izmir-trabzon
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    6

Question SPYDER İle avrupa turu ??

Öncelikle merhaba.2012 model spyder 250 motorum ile bu yaz tahmini bir aylık ve yaklaşık 8000 kmlik bir avrupa turu hayalim var.Yalnız tabii ki kafamda motoruma dair soru işaretleri bulunuyor.Motorum ile balıkesir antalya arası kıyıları gezdim pek bir sorun yaşamadım ancak avrupa işi farklı tabii.Daha önce regal ile böyle bir yol deneyimi yaşayanınız veya duyduğunuz bir hikaye var mı? Sizce regal ile böyle bir yola çıkmalı mıyım?
    Değerli abilerim, dostlarım bana vereceğiniz tavsiyeler benim için çok önemlidir.
    Eray Gürman (03.November.2016), FouL (02.November.2016), Gezgindelikanlı (02.November.2016), Ozan (02.November.2016), Recep YAŞAR (02.November.2016), spue (02.November.2016) Bunu beğendi.

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Mert,
    selamlar, bende bu yaz sezonu 250 spyder ile bir yurtdışı yapacağım. Geçtiğimiz sezon bu düşünce yalan oldu. Ancak bu sezon sağlık durumu elverdiği ölçüde gerçekleştireceğim. Bir karadenizli motorcu büyüğümüz var, internette Osman GÜRSOY diye ararsan VESPA motor ile birçok kez Avrupa seyahati ve Amerika seyahati yapmış. Zevkle ve imrenerek okuyacağın yol anıları var.
    Bence makineden daha önemli olan, sürüşü yapacak kişinin yüreği olduğunu düşünüyorum.
    Ve bu cesaretinden dolayıda tebrik ediyorum. Umarım ve dilerim sezonda yollarda karşılaşırız.
    Kazasız sorunsuz, rotan hep açık, rüzgarın bol olsun.
    aycanblmts (02.November.2016), bronks (02.November.2016), Gezgindelikanlı (02.November.2016), mertçelik (02.November.2016), Ömer (03.November.2016), Ozan (02.November.2016) Bunu beğendi.

Acar Yavuz
    Yönetici
     SUZUKI M800 intruder
     İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    24,521
    Beğenilmiş
    2,704
    Celil Başkanda senin motorun 350liğini kullanıyor ve çok uzun yol tecrübesi var ... en iyi o yardım eder sanırım
    mertçelik (02.November.2016) Bunu beğendi.

Ali ÜNVERDİ
    Bankacı
     Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,250
    Beğenilmiş
    780
    Mert merhaba cesaret ve teşebbüs başarının yarısıdır.Şimdi düz mantıkla düşünelim yolun 8000 km normal şartlar atında senin makinanın tam bakımlı hali ile 30.000 km km yol yaptığına şahitiz. Bu 30 bin km içinde muhtelif arızalar yapmıştır ve onarılmıştır. Sen hiç hatasız 8000 km yapabilirmiyimi soruyorsun.Durmaksızın 2000 -2700 km yaptığını biliyoruz.Gerisi biraz şans ama bu bütün makinalar içinde böyle; Şahsi kanaatim konaklamalarında gerekli bakımlarını yaparak gereksiz zorlamalardan kaçınarak daha uzun km ler dahi yapabilirsin. Şansın açık olsun.
    bronks (02.November.2016), Gezgindelikanlı (02.November.2016), mertçelik (02.November.2016) Bunu beğendi.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    yağını suyunu eksik etme yanına alet edevat yedek parça al düş yollara
    bronks (02.November.2016), Eray Gürman (03.November.2016), Gezgindelikanlı (02.November.2016), mertçelik (02.November.2016) Bunu beğendi.

mert çelik
    üniversite öğrencisi
     spyder 250
     izmir-trabzon
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    6
    Osman GÜRSOY u her araştırdığımda kendimi yollara atasım geliyor :D yüreğimde gerçek bir uzun yol hevesi var.Yorumunuz için çok teşekkür ederim umarım bu sezon sizde yolunuzu sağ sağlim,keyifli bir şekilde tamamlarsınız.Yollarda karşılaşmak dileği ile.
    bronks (02.November.2016), Gezgindelikanlı (02.November.2016), spue (02.November.2016) Bunu beğendi.

mert çelik
    üniversite öğrencisi
     spyder 250
     izmir-trabzon
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    6
    Alıntı Ali ÜNVERDİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert merhaba cesaret ve teşebbüs başarının yarısıdır.Şimdi düz mantıkla düşünelim yolun 8000 km normal şartlar atında senin makinanın tam bakımlı hali ile 30.000 km km yol yaptığına şahitiz. Bu 30 bin km içinde muhtelif arızalar yapmıştır ve onarılmıştır. Sen hiç hatasız 8000 km yapabilirmiyimi soruyorsun.Durmaksızın 2000 -2700 km yaptığını biliyoruz.Gerisi biraz şans ama bu bütün makinalar içinde böyle; Şahsi kanaatim konaklamalarında gerekli bakımlarını yaparak gereksiz zorlamalardan kaçınarak daha uzun km ler dahi yapabilirsin. Şansın açık olsun.
    Dediğiniz gibi motorun bir takım muhtelif sorunlar çıkaracağını düşünüyorum. Açıkçası pek tamir işinden de anlamam ama sanırım bir iki hafta bir ustanın yanında bir fiil çalışıp en azından temel çözümleri öğrenmek gibi bir düşünce var aklımda.Hiç hatasız 8000 km olmasa bile uzun yolda veya km ilerledikçe en çok ne gibi sorunlarla karşılaşılıyor onu merak ediyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim.
    bronks (02.November.2016) Bunu beğendi.

Gezgindelikanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serkan Uğur
    Şöför
     Regal raptor DD250E 9B
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    2,015
    Beğenilmiş
    457
    Kardeşim eminim her motor sevdalisinin içinde bir heves bu düşünce vardır ben şahsen bu motorlara güveniyorum ama sonuçta makine herşey olabilir yanında ekipmanın ve en önemlisi yanında kafa dengi birini bul tek yolculuk yapma birbirinize destek olursunuz
    aycanblmts (02.November.2016), bronks (02.November.2016) Bunu beğendi.

Turgay Çavuşoğlu
    özel sektör
     RR Spyder 250
     İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,179
    Beğenilmiş
    518
    Ben de gelecek sezonda fırsat bulursam Yunanistan'a gitmek istiyorum. Tabi öyle uzun uzadıya değil. Bir kaç şehir gezip aynı zamanda akraba ziyareti yapmak gibi bir düşüncem var. Tabi imkanlar elverirse

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    aycanblmts (02.November.2016), mertçelik (02.November.2016), spue (02.November.2016) Bunu beğendi.

aycanblmts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aycan Balımtaş
    Muhasebe+Sigorta
     Hyosung GV250
     İstanbul - Tuzla (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    3,291
    Beğenilmiş
    1,012
    Alıntı spue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert,
    selamlar, bende bu yaz sezonu 250 spyder ile bir yurtdışı yapacağım. Geçtiğimiz sezon bu düşünce yalan oldu. Ancak bu sezon sağlık durumu elverdiği ölçüde gerçekleştireceğim. Bir karadenizli motorcu büyüğümüz var, internette Osman GÜRSOY diye ararsan VESPA motor ile birçok kez Avrupa seyahati ve Amerika seyahati yapmış. Zevkle ve imrenerek okuyacağın yol anıları var.
    Bence makineden daha önemli olan, sürüşü yapacak kişinin yüreği olduğunu düşünüyorum.
    Ve bu cesaretinden dolayıda tebrik ediyorum. Umarım ve dilerim sezonda yollarda karşılaşırız.
    Kazasız sorunsuz, rotan hep açık, rüzgarın bol olsun.
    Süleyman abi, ben de geliyorum.
    spue (02.November.2016) Bunu beğendi.
    No medicine like the ride.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)