Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı moonchild Nickli Üyeden Alıntı
    Ben bir süre barınak gönüllüsü olarak haftasonlarımı geçirdim. Ucundan kıyısından da köpek eğitimine bulaştım. Temel itaat eğitimi konusunda baya okudum, okumaktayım ve köpeklere hayraaanım diyebilirim... Mesafe algısı geliştirmiş av köpekleriyle de tanıştım, engelli yardımcısı köepklerle de.. Her defasında beni şaşırtmayı başardılar.. Hatta enteresan köpek eğitimi hikayeleri de vardır, yeri gelince paylaşabilirim ilgilenen arkadaşlarla... Dost hayvanlar olmanın ötesinde içgüdüleriyle insanları hayata bağlayabilirler...
    güzel bir iş hayvanlarla dost olmak aslında ama dediğim gibi küçükken başımdan geçen bi olay yüzünden ufacık köpeklerden bile çekiniyorum. yakın zamanda bide motorlayken kovaladılar iyice perçinlendi korkum :(
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı moonchild Nickli Üyeden Alıntı
    Ben bir süre barınak gönüllüsü olarak haftasonlarımı geçirdim. Ucundan kıyısından da köpek eğitimine bulaştım. Temel itaat eğitimi konusunda baya okudum, okumaktayım ve köpeklere hayraaanım diyebilirim... Mesafe algısı geliştirmiş av köpekleriyle de tanıştım, engelli yardımcısı köepklerle de.. Her defasında beni şaşırtmayı başardılar.. Hatta enteresan köpek eğitimi hikayeleri de vardır, yeri gelince paylaşabilirim ilgilenen arkadaşlarla... Dost hayvanlar olmanın ötesinde içgüdüleriyle insanları hayata bağlayabilirler...
    güzel bir iş hayvanlarla dost olmak aslında ama dediğim gibi küçükken başımdan geçen bi olay yüzünden ufacık köpeklerden bile çekiniyorum. yakın zamanda bide motorlayken kovaladılar iyice perçinlendi korkum :(

Valla motorlayken kovalanma hadisesi benim de başıma geldi... Cidden yapacak bişey yok o durumda... Çok pis hamlediyo şerefsizler :D :D
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

Evet arkadaşlar firmanın yazılı uyarı çekmesi gayet normal ya köpeğin psikolojisi bozulup korumak ile görevli olduğu firmanın yetkilerinin imzasını taklit edip kredi alırsa veya şirket mallarını zimmetine geçirirse veya alkole alışıp alem yapmaya kalkarsa ?????? yaa değilmi köpek diye küçümsemeyin akıllı hayvandır. mazallah biraz işe uyanırsa ihaleye bile fesat karıştırır.

Alıntı Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
    Evet arkadaşlar firmanın yazılı uyarı çekmesi gayet normal ya köpeğin psikolojisi bozulup korumak ile görevli olduğu firmanın yetkilerinin imzasını taklit edip kredi alırsa veya şirket mallarını zimmetine geçirirse veya alkole alışıp alem yapmaya kalkarsa ?????? yaa değilmi köpek diye küçümsemeyin akıllı hayvandır. mazallah biraz işe uyanırsa ihaleye bile fesat karıştırır.
    Madem akıllı neden beni hep delisi buluyor.Akıllı köpek yoktur dengesiz köpek vardır.

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    abee eyt hos allahın ıtı çüü be ustumu kırletıyor eyt beya abe sana kım kral dıyor suna bak kapcık agızlı encık :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

ARZUM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arzu taşçı
    Öğrenci
     yokk
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı sancezz Nickli Üyeden Alıntı
    abee eyt hos allahın ıtı çüü be ustumu kırletıyor eyt beya abe sana kım kral dıyor suna bak kapcık agızlı encık :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sancezz bunu türkçe meali nedir .... :mrgreen:

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı sancezz Nickli Üyeden Alıntı

sancezz bunu türkçe meali nedir .... :mrgreen:
    bunun turkcesını soylemem tamamen soparca ogren bızım soyumuz romanlardan gelmekte atalarımda benım gıbı uj bej :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

arzu taşçı
    Öğrenci
     yokk
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hayda yazma o zaman be az çok anladım pek iyi şeyler demiyon onuda anladım .... bi uj bej öğrenmediğim kaldı zaten onuda öğreniyim..

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
    hayda yazma o zaman be az çok anladım pek iyi şeyler demiyon onuda anladım .... bi uj bej öğrenmediğim kaldı zaten onuda öğreniyim..
    bak anlamamısın orada kopekle olan bır dıyalogum var sadece kopekle bıraz soparca konustum oda bızım oranın kopegı asagkı cıngenelerındı sattılar guvenlıge ondan tanıdım uj bej kelıme ettım ama kızdım ustume atladı sevdı benı ondan kızdım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

arzu taşçı
    Öğrenci
     yokk
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ne güzel işte ama bu senin konuşmanı köpekte çok anlamamıştır ... yazık hem ne güzel işte sevmiş seni hayvancaz ne olcak kirlensin üstün onun sevmesi yeter..

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)