Aramıza hoşgeldin umarım aradığın makineyi bulursun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal raptor DD250E 9B
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin umarım aradığın makineyi bulursun

YAMAHA XVS 950A
Bursa
0 Rh (+)Kardeşim oncelikle aramiza hoşgeldin ehliyet icin basvuruyorsun sadece direksiyona giriyorsun diye biliyorum yeni baslayacaksan 2.el almanda fayda var diye dusunuyorum ekipman içinde bütçe yeterli gibi ne kadar kaliteli alacagina bağlı ama ekipman için alcaksan guvenilir al yani nazi falan yerine full face kask almalisin bence insallah kisa zamanda kavusursun hayalindeki makinaya
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hoşgeldin Onur ... yorum yapmayacağım arkadaşlar detaylı yazmışlar zaten ....

Regal Raptor DD125-E
Antalya
B Rh (+)Rr ailesine hos geldin ehliyet ekipman ve makinene kavusman dilegiyle bende yeni basladim sayılır 1500 tl yr gercekten iyi ekipmanlar edinebilirsin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spyder 250
İstanbul-Ispartakule (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Onur hoşgeldin en kisa zamanda ehliyet, ekipman ve motoruna kavuşmani dilerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yok
İstanbul-Esenler (avrupa yakası)
AB Rh (+)Aramıza hoş geldin gönlündeki makineye bir an önce kavuşman dileğiyle![]()
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Öncelikle Raptor Riders ailesine hoşgeldin kardeşim. Kursa yazılıp a2 alabilirsin. Ehliyet olayı basit. 2. el temiz almak daha makul. Anlamıyorsan bir usta yada servise gösterebilirsin. Ekipman için para ayırmana çok sevindim. Ortalama 200-300 civarına mont, yine aynı fiyatlarda kask, 250 tl ye kevlar korumalı kot, 100 tl ye korumalı eldiven, 400 tl civarın alırsın. Ayırdığın bütçe ile tüm ekipmanları halletmiş olursun![]()
regal raptor spyder 350
ankara
B Rh (+)Hoş geldin kardeşim.... Hayırlı olsun...
Mct 250
Antalya
0 Rh (-)Aramıza hoşgeldin tez zamanda alırsın inş 👍🏻
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Onur RR Ailesine hoşgeldin.. İnşallah en kısa sürede dilediğin motora ve ehliyete kavuşursun..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)