https://youtu.be/szkD1shrPyk?t=6m22s ( Küfür İçerir)
Direk olayın olduğu yerden paylaşıyorum
2 km işe gittiğim yol ve ve ve 2 kilometrelik yolda bile sakatlıklar çıkıyor demek istiyorum o yüzden lütfen hepimiz ekipmanımızı takalım iyi seyirler!![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
1
1
A Rh (+)https://youtu.be/szkD1shrPyk?t=6m22s ( Küfür İçerir)
Direk olayın olduğu yerden paylaşıyorum
2 km işe gittiğim yol ve ve ve 2 kilometrelik yolda bile sakatlıklar çıkıyor demek istiyorum o yüzden lütfen hepimiz ekipmanımızı takalım iyi seyirler!![]()
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Geçmiş olsun arkadaş .... Seniz gaz küfre bağlı herhalde sen kızıp küfür ettikçe motor hızlanıyor
Abin olarak demeden olmaz ..... Dikkat et ... Gereksiz riske girme ... yağmurda dahada dikkat et ... her araya girme ... gerekirse bekle ...
Saygılarımla .... Kazasız sürüşler dilerim sana
1
1
A Rh (+)
Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)geçmiş olsun aga malesef çok fazla karşılaştığımız bir durumama yine de küfürleri biplemelisin :D daha keyifli oluyor bipli :D
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Öndeki araç sinyal vermeme konusunda suçlu. Sende sağa geçerken sinyal vermemişsin. Ama öncesinde zaten sağa gireceği ortada. Şeride doğru geçiş yapmış. Ve sende soldan sağa geçiş yapıyorsun. Önceliği ona tanısan acele etmesen gerilmezsinde. Küfürde olmamış. Ama bazen empati yapmak lazım. Biz araçlara ne kadar saygılıyız iskender.Motor üstünde sakin ol . Hem yağmur yağmış hem yerler ıslakdikkat. Öncesinde mavi fiestanın sağından geçerken suya karışmış yağ akıntılarınıda hesaba kat. Dikkat çok dikkat.Biz seni canlı seviyoruz.
![]()
acryvz (13.December.2016), aycanblmts (13.December.2016), Bahadır (14.December.2016), Birkan Bozkuş (14.December.2016), Erman (14.December.2016), Gezgindelikanlı (14.December.2016), nedemek (13.December.2016), Rednexi (13.December.2016) Bunu beğendi.
1
1
A Rh (+)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)