e heralde kardeş boşa verirmyiz biz okadar parayı :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)e heralde kardeş boşa verirmyiz biz okadar parayı :mrgreen:
Yunus Emre
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)eee uyanık ol seveyım senı :mrgreen: :mrgreen:yeaks Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)güzel olmuş...güle güle kullan ..ama sanırım yeni kanunlar varmış, avrupa birliği hikayesine...çok gürültülü motorlar eğer şikayet olursa bağlanabiliyomuş....dikkatli ol
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)bağlasınlarda sesten bağlasınlar peki orjinalinden bu kadar ses çıkan motorlar nolucak ?????
Yunus Emre
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)BİLEMEM O KADARINI BİR MOTORSİKLET FORUM SİTESİNDE YAZILMIŞTI ,ORADA OKUDUM...hatta ;sürücüsü kasksız olan bütün motorara ceza varmış
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
e9b
İstanbul
A Rh (+)Yeaks Türkiye yi ayaga kaldıracak egsoz olsun ruhsata işlettirdiğin takdirde birsey olmaz.yeaks Nickli Üyeden Alıntı
MESAFENİ KORU
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)ben bu benim egsozu ruhsata işletebilirmyim yani ??
Yunus Emre
e9b
İstanbul
A Rh (+)Bak orası biraz çetrefilli işte hiç uğraşma orjinali diye polislere yutturmaya calışmak daha kolay
MESAFENİ KORU
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)ya yutarlar zaten bizim polisler yunuslar belki yutmayablr ama chopper sonuçta yerler :mrgreen:
Yunus Emre
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Motordan güçlü ses çıkması tabiki çok hoş ama bunun ceremesi uzun yolda çekiliyor, 100 km hızda giden bir motorun bağırarark kafanızı sevmesiniistiyorsanız sökün susturucuları bakın 2 hafta sonra takmıyormusunuz geriye :D
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)