.... ( göreve haziriz ) .....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+).... ( göreve haziriz ) .....
YOK
İstanbul-halkalı
A Rh (+)+1 de benden geldi![]()
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Arkadaşlar;
Açılan konunun önemini anlayan 7 arkadaşımız Youtube Resmi Kanalımızı takip etmeye başlamış. Aslında kardeşlikten,aile olmaktan bahsederken '' Youtube kanalımızı takip etmeyenler var,lütfen takip ediniz,aile olmak bunu gerektirir'' demekten bile beni rahatsız ediyor. Lakin yeni üye arkadaşlarımız var. Sürekli internette olup bir türlü kanalımızı takip edecek vakit bulamayan yoğun(!) arkadaşlarımız var. Lütfen hepinizi bu konuda duyarlı ve destek olmaya davet ediyorum.
acryvz (28.December.2016), gabriel cash (28.December.2016), Oğuzhan Ocak (28.December.2016), umut. (30.December.2016) Bunu beğendi.
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Merhaba arkadaşlar;
kasitli olarak herkesin gözüne gözüne sokabilmek,dikkatini çekebilmek maksadiyla TEKRAR TEKRAR yaziyorum. Youtube 'ta raptorriders resmi kanalimiz var bilindiği üzere . Aslinda yasal bir zorunluluğu yok,bir grup kurali değil.bu kanali kendini bu ailenin parçasi hisseden, bu aileye saygi duyan herkesin takip etmesi gerekmekte. Yani kişinin ilgi,alaka ve bu aileye duyduğu saygisina kalmiş bir durum. 5 (beş) arkadaşimiz daha bu aileye olan bağliliğini,saygisini takip ederek göstermiş,onlara huzurunuzda teşekkür ediyorum.
Bu kanal işler bir şekilde kullanilir, takipçi sayisi artar ve videolarimiz bolca izlenirse youtube'tan grubumuz adina gelir elde etmemiz mümkün. Server masraflari dahil pek çok masrafi buradan karşilamak mümkün ve bunu sizlere buradan sikça hatirlatacağim ta ki - kanal aktif olarak kullanilana ve amacina hizmet edene kadar.
Rr istanbul'un hayvan barinağina yaptiği ziyaretin videosu dahil olmak üzere 3 (üç) yeni video eklenmiştir. Iyi seyirler..
SUZUKI M800 intruder
0 Rh (+)İlker Bey herkes RR. nic. ile mi üye oluyor , örneğin ben şirketlerimden biri olan acarbebe olarak üye oldum , bu tip nicler anlaşılıyormu ? takip ettiğim halde etmemiş sayılmak istemem .....
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Abi takip kontrolü falan yapmıyoruzRumuz,mahlas yada hesap ismi farketmiyor. Dediğim gibi herkesin vicdanı ve RR Ailesine verdiği değere kalmış abi.. Gayemiz tüm arkadaşlarımızı bir şekilde oraya sevk edebilmek .. İçin rahat olsun abi. Biz seni biliyoruz
Senin gibi duyarlı bir insan takip etmemezlik yapmaz..
SUZUKI M800 intruder
0 Rh (+)birde iki abonelik var .... doğrumu ?
RAPTOR RİDERS
Raptor Riders official
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)
SUZUKI M800 intruder
0 Rh (+)
1
1
A Rh (+)Bende kendi kanalımda(Chopper Günlüğünde) Yeni aklıma geldi,benim kanaldanda abone gelsin diye öne çıkarılan kanallara ekledim
https://www.youtube.com/channel/UCa2...A4kcdd-zU-n2pA
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)