Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 51 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı gabriel cash Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla özellikle çekim ve montaj konusunda bilgili arkadaşlar varsa ve il teşkilatlarının çekim+montaj kısmını onlar hallederse çok iyi olur. Zira benim İzmir'den diğer illere olan katkım videoyu indir->müzik koy->logo köy ve yayınla şeklinde ilerliyor, o da haliyle biraz yavan kalıyor. Eğer ki varsa ben çekim ve montajı hallederim diyen müthiş olur.

Instagram paylaşımları düştü evet, onun da nedeni bilgisayarın olmaması yaklaşık 2 haftadır. Çünkü salt üye paylaşımları yerine biraz daha genel paylaşımları yapmaya başlamıştım, onun için de fotosop lazım birkaç güne geliyor pc, Instagram ve YouTube paylaşımları tekrar başlayacak

Söz şimdi diğer teşkilatlardan "ben bu işe gönüllüyüm" diyen kardeşlerde
    Göksel , twitter resmi hesabının sorumluluğunu Üst Yönetimin bilgisi ve onayıyla üstlenebilirim. Twitter sosyal mecranın en önemli noktası bence..
    acryvz (26.December.2016), aidikurt (26.December.2016), CELİL (26.December.2016), gabriel cash (26.December.2016) Bunu beğendi.

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göksel , twitter resmi hesabının sorumluluğunu Üst Yönetimin bilgisi ve onayıyla üstlenebilirim. Twitter sosyal mecranın en önemli noktası bence..
    Kardeşim bu konuyla ilgili seni yarın arayacağım bilgine.
    acryvz (26.December.2016), centaur (26.December.2016) Bunu beğendi.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Aydın A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aydın ARSLAN
    Öğrenci
     YOK
     İstanbul-halkalı
    Beğenmiş
    51
    Beğenilmiş
    10
    +1 de benden geldi

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bu konuyla ilgili seni yarın arayacağım bilgine.
    Tabii ki Başkanım,bekliyorum..

Göksel Özünver
    Satış
     Regal Raptor DD 350 E-6
     İzmir - Bornova
    Beğenmiş
    473
    Beğenilmiş
    352
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Twitter'a hiç yanaşmadım ben, açılsa harika olur hatta madem ki konu YouTube kanalından sosyal medya olayına geldi grup dışında bir de official Facebook sayfası kurulması iyi olur. Sadece kulüple ilgili gelişmelerin takipçilere bildirileceği, forum ve Facebook grubunun hitine eksi yönde etki etmeyecek bir sayfanın da eksikliği var.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,683
    Beğenilmiş
    7,111
    Twitter'a hiç yanaşmadım ben, açılsa harika olur hatta madem ki konu YouTube kanalından sosyal medya olayına geldi grup dışında bir de official Facebook sayfası kurulması iyi olur. Sadece kulüple ilgili gelişmelerin takipçilere bildirileceği, forum ve Facebook grubunun hitine eksi yönde etki etmeyecek bir sayfanın da eksikliği var.
    Göksel yeni sayfa olmasın biz mevcutlarla yeterince ugraşıyoruz fazlasına gerek yok

Göksel Özünver
    Satış
     Regal Raptor DD 350 E-6
     İzmir - Bornova
    Beğenmiş
    473
    Beğenilmiş
    352
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göksel yeni sayfa olmasın biz mevcutlarla yeterince ugraşıyoruz fazlasına gerek yok
    Başkanım ek bir külfet getirmez böyle bir sayfa, Twitter hesabına bağlanırsa tek yerden koordine edilir mesela Facebook grubundaki herhangi bir fotoğraf, yazı, etkinlik, video vs paylaşıldığı zaman o paylaşımı grup üyeleri haricindekiler göremiyor. İşte bu tip şeyler için bu Facebook sayfası olmasında fayda var diye düşünüyorum ama karar sizlerin tabi
    centaur (27.December.2016) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,683
    Beğenilmiş
    7,111
    Başkanım ek bir külfet getirmez böyle bir sayfa, Twitter hesabına bağlanırsa tek yerden koordine edilir mesela Facebook grubundaki herhangi bir fotoğraf, yazı, etkinlik, video vs paylaşıldığı zaman o paylaşımı grup üyeleri haricindekiler göremiyor. İşte bu tip şeyler için bu Facebook sayfası olmasında fayda var diye düşünüyorum ama karar sizlerin tabi
    Birazda bizim özelimiz olsun her şeyi dışarı yayınlamayalım ben face gurubuna 1-2 istisna harici başka kulüp üyesi bile sokmuyorum
    acryvz (27.December.2016), centaur (27.December.2016), gabriel cash (26.December.2016) Bunu beğendi.

Göksel Özünver
    Satış
     Regal Raptor DD 350 E-6
     İzmir - Bornova
    Beğenmiş
    473
    Beğenilmiş
    352
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birazda bizim özelimiz olsun her şeyi dışarı yayınlamayalım ben face gurubuna 1-2 istisna harici başka kulüp üyesi bile sokmuyorum
    Pekala başkanım
    acryvz (27.December.2016), CELİL (26.December.2016), centaur (27.December.2016) Bunu beğendi.

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Arkadaşlar;
    Açılan konunun önemini anlayan 7 arkadaşımız Youtube Resmi Kanalımızı takip etmeye başlamış. Aslında kardeşlikten,aile olmaktan bahsederken '' Youtube kanalımızı takip etmeyenler var,lütfen takip ediniz,aile olmak bunu gerektirir'' demekten bile beni rahatsız ediyor. Lakin yeni üye arkadaşlarımız var. Sürekli internette olup bir türlü kanalımızı takip edecek vakit bulamayan yoğun(!) arkadaşlarımız var. Lütfen hepinizi bu konuda duyarlı ve destek olmaya davet ediyorum.
    acryvz (28.December.2016), gabriel cash (28.December.2016), Oğuzhan Ocak (28.December.2016), umut. (30.December.2016) Bunu beğendi.

Sayfa 3 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)