Ulaşımı zor, fıstık gibi bir akşamdı...
Herkese teşekkürler...
Serkan ve Cem kardeşimiz patchlerine kavuştu...
Hoşçakal 2016....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Ulaşımı zor, fıstık gibi bir akşamdı...
Herkese teşekkürler...
Serkan ve Cem kardeşimiz patchlerine kavuştu...
Hoşçakal 2016....
acryvz (30.December.2016), aycanblmts (30.December.2016), Gezgindelikanlı (30.December.2016) Bunu beğendi.
Hyosung GV250
İstanbul - Tuzla (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Serkan kardeşim gerçekten gözlerinin içi parlıyor.
Bir sonraki toplantıyı iple çekiyorum. Ama abi çok var bir sene nasıl geçecek..![]()
No medicine like the ride.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar Muhabbetiniz Bol Olsun yeni yılda çok daha güçlü daha kuvvetli olacağız inşallah![]()
![]()
acryvz (30.December.2016), aidikurt (31.December.2016), aycanblmts (30.December.2016), Gezgindelikanlı (30.December.2016) Bunu beğendi.
regal raptor dd 250 e
İstanbul-Ümraniye ( Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Ohoo neredeyse 1 sene var konsepti yılbaşı esprisini kim yapacak bu yıl diyorsun, aycan kardeşime kısmetmiş. Aferin iyice toksindir bizi, haşa bu arada müslüman noel kutlamaz da allahtan ateistin de oradan yirtiyorum
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hyosung GV250
İstanbul - Tuzla (Anadolu Yakası)
B Rh (+)[QUOTE=yenidunya;257538]Ohoo neredeyse 1 sene var konsepti yılbaşı esprisini kim yapacak bu yıl diyorsun, aycan kardeşime kısmetmiş. Aferin iyice toksindir bizi, haşa bu arada müslüman noel kutlamaz da allahtan ateistin de oradan yirtiyorum
İsmail hocam bu geyik esprileri yapmazsak olmaz. Adettendir. Kimseden ses yok bari ben üstleneyim dedim![]()
No medicine like the ride.

YOK
İstanbul - Şişli (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Abilerim, kardeşlerim muhabbetiniz bol olsun, yeni yılda da tam gaz devam etmeniz dileğiyle..![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)