Merhabalar öncelikle elimde regal raptor dd 150 e-2 modeli vardı yaklaşık 1 bucuk ay önce yolda giderken alt blok patladı nolduğunu anlamayıldan sağa çektim çekiciyle evime kadar getirdim motoru çalışmıycak vaziyetteydi ertesi gün garantiyi aradım gelip aldılar ruhsat anahtar ne varsa aldılar motoru verdikten sonra her hafta arayıp sordum fakat sürekli bana yılbaşı sayımı veya motor blogu üstündeki seri no kolay çıkmıyor diye mazeret gösterdiler gün itibariyle 1 bucuk ayı geçti ne ben sesimi yükselttim veya küfürlü konuşma yaptım nede onlar fakat 1 bucuk ay boyunca o motora dokunulmadığı için dayanamadım ve avukatla görüstüm bana gerekli evrakları söyledi ben arayıp istediğim zaman motorunu al başka yerde yaptır dendi istanbuldaki servislede görüstüm hiçbir ilerleme yok ve her seferinde bu olayın benim yüzümden olduğunu garantiyle alakası olmadığını söylüyor
motorun garantisi hala devam ediyor
model 2015
km 4800
bütün bakımlar tamam servisinde yapıldı
sizden tek ricam neler yapabilirim bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var yoksa ciddi anlamda öğrenci olmama rağmen hukuki süreç başlatacam ve bu da beni cok fazla zorliyacak

150 d
izmir
0 Rh (-)