Aramıza hoşgeldin
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Harley Davidson Iron 883
Karşıyaka
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin
Kawasaki VN 900
İstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakası)
A Rh (-)Ercan hoşgeldin.
Kawasaki VN 800 Vulcan
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Ercan aramıza hoşgeldin
regal raptor spyder 350
ankara
B Rh (+)Hoşgeldin kardeşim
Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yamaha Vırago 1100
İzmir - Çiğli
B Rh (+)Hoşgeldin ercan abı ailemize toplantılarda görüşmek dileğiyle![]()
Regal Raptor E350-6C Daytona
İzmir - Bornova
0 Rh (+)
sattım alıcam
istanbul
A Rh (+)Hosgeldinn
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzmir - Bornova
0 Rh (+)Arkadaşlar aşağıdaki motora baktım, motor hoş güzelde balansörlü model bakıyorum, satıcı arkadaşta motorda balansör var mı bilmiyor, 250 ve 350 daytonada hangi yıllardan sonra balansör eklendi? Birde kronik vites atma problemi mevcutmuş, hangi modellerde vites problemi mevcut. Başka dikkat edeceğim bir husus var mı? Araştırmaya devam ediyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...6594131/detay/
Regal Raptor Daytona
İzmir
AB Rh (+)Hocam öncelikle 2011 ve üzeri modellerde başansör oluyor diye biliyorum veya 2012 de olabilir vites atma problemide her makinada olmuyor ben öyle bir sorun yaşamadım çok şükür şans meselesi ama eğer öyle bir sorun varsa uzak durun derim
İzmir - Bornova
0 Rh (+)Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle Regal Raptor E350-6C motorumu aldım, şuan Basmane servise yağ, antifiriz değişimi amartisor ayarı, sekman piston ayarı için bıraktım. Şuanki sıkıntım üzerindeki lastikler sıfır alındığından beri aynı lastikler olması sebebiyle yeni lastik almak. Ön 90/90x21 arka 160/80x16 bu ebatlarda lastik arıyorum. Metzeller lastik sordum 1400 TL takım fiyatı verdiler, daha uygun birşey bulunabilir mi? Daha önce araştıran ve önerilerinizi alabilir miyim?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)