Alıntı Muratkmh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Orjinal hali de pek bir işe yarıyor denemez. Benim sırt çantası, sele falan çok olmasa da kirleniyor.

Bir de yiğit çamurluk boya mı kaplama mı ? Hangisini yaptıysan fiyat paylaşır mısın? Ben folyo kaplatmak istemiştim zamanında ama folyonun yapışmayacağını söylemişti usta. İlle de boya diye tutturdu, 3 parçaya ( çamurluklar ve depo ) 1750 lira fiyat çıkarmıştı fırın boya için.

çamurluğu ben kendim boyadım. 25 lira mat ısıyta daynıklı boya fiyatı. 15 lira da mat vernik. Eğer güzel iş çıkartmak istersen 80 - 120 ve 240 zımpara alırsın. Çamurluğu bir güzel sırasıyla zımparalayıp temiz hale getirir sonra ıslak bir bez ile temizlersin. Sonrasında 3 kat ve her seferinde sanki astar atıyormuş gibi boyayı hafif atarsan tek güzel bir katman yaratırsın. 4 saat tam kuruma bekledikten sonra eğer üzerinde pürüz görmüyorsan mat vernik ile tek bir bölgede çok durmayacak şekilde 30 cm mesafeden sıkarsan bu işkemi tam 45 liraya halletmiş olursun.

not: Arka çamurluğa folyo tutuyor Sadece depoyu folyolamak çok zor çünkü eğüm çok fazla. Fön makinası ile ısıtarak yapman gerekiyor.