Şasede paslanan yerler zımparlandı ve çift kat boyandı.
Benzin deposu grenajı söküldü.
- Depoda granjı tutan yerdeki uçlar sipiral ile kesildi. Sağlam kaynak var kanırtarak çıkartmayua çalışmayın. Sonrasında macun atmanız gerekecek.
Km Sayacı Gidona Gömüldü
- Gidonun ortasına gömüldü. Ben görebiliyorum fakat boyu 1.90 dan uzun olanlar biraz daha yukarı tarafa koymalı. Epoksi macun ile yapıştırdım. Tam kuruduğunda zımpara ve siyaha boyayacam. Kendi km saatimi kullandım. Arkada açıkta olan devre ve kabloları kendim kapattım.
Elektrik Tesisatı Düzenlendi. Bütün parçalar akü ve çevresine konuşlandırıldı ve sele altında boşluk açıldı.
- Eskiyen bir kaç kablo değişti, aşınmışlardı. Bazı kablolar uzatıldı. Eski bantlar söküldü ve kontrol edildi. Tesisatta soyulma olan yerler tamir edildi. Akü yerine göre küçük olduğu için kalan parçalar akünün yanına kondu. İyice yalıtıldı.
Parçalar çıkınca selenin altında bu parçaları tutan demiri sökebildim bu sayede açık hava filtresine yer kaldı.
Devasa bir açık hava filtresi geldi. Gerek var mıydı bu kadar tartışılır?
- Çok büyük bence. Açık hava filtresi güzel de egzoz yaptıracağım. Açık egzoz olmadıkça bu hava filtresi tam anlamıyla gereksiz kaldı. Belki egzöz açılınca iyi çalışır fakat o zaman da çok yakar :D
Palet ayaklıklar geldi.
( 80Tl ye aldım. Deliklerini kendim deldim.)
Ön çamurluk uzatıldı hem öne hem arkaya. Arka çamurluk gibi sivriltildi.
- 2. bir spyder ön çamurluğu aldım. ortadan kesip bir kısmını arkaya bir kısmını öne ekledim. Arka ve ön tarafı sivri biçimde kestim)
Frenler siyaha boyandı.
Depo-Arka çamurluk ve ön çamurluk elden geldiğince boyandı. ( Su kaplama yapılacak bir sonraki ay) O zamana kadar paslanmasın diye boyadım.
Pek belli olmasa da arka çamurluk çıtalarını tutan vidalar değişti. Egzozlarımızı tutan tarzda ucu kapalı somunlar kondu.
Bir tek tekli sele eksiğim kaldı o da 180 tl olmuş bir gün param olsa alacağım :D
Şu an egzoz yapılacak 350 TL - Su kaplama 750 TL - Bir de tekli selem kaldı ve böylece motor bitmiş olacak.
Dipnot: Bizim motorlara turbo eklenir mi acaba :D

Spyder 350
İstanbul - Kadıköy
A Rh (+)