Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Tugay Can
    öğrenci
     150 d
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3

izmir - adana dan herkese selamlar

Merhabalar öncelikle uzun zamandır chopper hayranı olan birisi olarak en sonunda bi chopperım ve regal raptor ailesinin içinde buldum kendimi. Her zaman motor katagorisi benim için chopperdan ibaret olmuştur regal raptorda işçiliğiyle zamanında beni inanılmaz büyüledi fakat malesef bazı sorunlardan dolayı 2 aydır ayrıyım motorumdan yapacak bişe yok sayenizde fikir alabiliyorum neyse biraz kendimi tanıtim

Boy 1.93 boydan dolayı regal raptor dendi bana ve zaten motoru yüz yüze görünce direk çarpıldım zaten

Üniversite öğrencisiyim endüstriyel tasarım memleketim adana ama izmirde yaşıyorum metal müzik hayranı birisiyim işte

Herkese kazasız belasız en sevdiğiniz hava şartlarında yolculuklar dilerim elimde motorla foto yok o yüzden kendimi tanıtmak için bi tane fotomu koyuyorum (koyamadım kusura bakmayın aradım bulamadım)
    acryvz (21.January.2017), Ahmet Ateşler (22.January.2017), Aybars (22.January.2017), centaur (21.January.2017), FouL (21.January.2017), Hiracan (27.January.2017), nedemek (25.January.2017), ob1kanobi (21.January.2017), Ömer (21.January.2017), umut. (24.January.2017), WOLF (21.January.2017) Bunu beğendi.
    Konu boydag tarafından (21.January.2017 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)