Merhaba arkadaşlar adım Sarper İnşaat mühendisiyim 24 yaşındayım mersinde yaşamaktayım.
Uzun zamandır bir chopper sahibi olmak istiyordum, artık bu hafta içinde bir 150 klasik almayı düşünüyorum ilk motorum olacak dün motorun başına gittim inceledim sağlıklı bilgi almak içinde sizlere sormak istedim.
2014 model 10 bin km de genel olarak temiz duruyor bakımları yapılmış vites geçişleri güzel hatta tek seferde boşa geçti şaşırdım birazLastikler orjinalmiş arka frene dokunduğumda direk kaydı değiştirilmesi gerek diye düşünüyorum hangi marka hangi model lastik almak lazım boyutlar nedir?
Birde jikle konusu var yanlış mı biliyorum emin değilim gidonda sol da aşağı çekerek açılıyor diye biliyorum fakat dün denediğimizde sabit kalmıyordu bırakınca yaylı gibi böyle eski haline dönp yukarıdaki pozisyonu alıyor. Sıkıntılı bir durummu var yoksa benmi eksik biliyorum yardım ederseniz sevinirim.
İncelemek isteyen arkadaşlar için https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...68791947/detay

Regal Raptor DD150E-2
Mersin
A Rh (+)
Lastikler orjinalmiş arka frene dokunduğumda direk kaydı değiştirilmesi gerek diye düşünüyorum hangi marka hangi model lastik almak lazım boyutlar nedir?