Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder
istanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Senelerce ondan ayrı kaldım,yatılı okul,görev,meslek hayatı.. Tek çocuğuydum ,hep çok özledi beni.. Tabiiki ben de onu.. Modern bir insandı. Ortaokul çağlarımda rap dinlerken benimle dinlerdi,rock a merak sarınca o da dinlemeye başladıEn çok askeri okulda hastayken özlerdim onu. Kafamı sevmesini,kuzum deyip sarılmasını.. Bu dünyadan çok sıkıldığımda dizine yatardım. Çok afili kelâmlar bilmezdi ama başımı sevmesi yeterdi. Boşandım hem çocuklarıma hem bana anne oldu. Azıcık aksiydi ,kızardım ama çokta güleçti,kimsenin ona kızgınlığı uzun süremezdi. Gülüşünü görünce dayanamazdınız içinizden sadece şevkatle kucaklamak gelirdi. Gezmeyi de çok severdi..
Rabbim bizden daha çok sevdi ve yanına aldı. Âlemlerin Rabbi olan Yüce Allah'a hamdolsun. Yaşasaydı inanılmaz acılar çekecekti ve ne gülüşü ne de morfin bantları yetecekti acısını dindirmeye.. Artık üşümeyecek,acı çekmeyecek,üzülmeyecek. Tek tesellim bu.Dedim ya gezmeyi çok severdi ,uzunca bir yolculuğa çıktı farzediyorum onu, geri dönmesini bekler gibi.. Neden buradasın bu vakitte diyenler olabilir,siz de tanıyın istedim. O benim annemdi ve onu hep çok ama çok özleyeceğim taa ki kavuşana dek.. Allah anacığımın mekanını cennet eylesin,beni de cennet ehlinden eylesin ki bir gün yine buluşalım..
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
acryvz (06.February.2017), aycanblmts (06.February.2017), Birkan Bozkuş (06.February.2017), HelmettolgA (06.February.2017), Mehmet Üstünbaş (06.February.2017) Bunu beğendi.
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ah İlkerim nedenir ki ?? Allah sana dayanma gücü versin ...
Yamaha Dragstar 650 Classic
İstanbul K.Çekmece Atakent
A Rh (+)Allah rahmet eylesin arkadaşım. Mekanı cennet olsun.
HYOSUNG GV 250
İstanbul - Yenibosna (Avrupa yakası)
A Rh (-)ilker kardesim ALLAH sizlere sabir versin.ANNEMİZİN mekani cennet bahcesi olmasi dilegimizle 😥😥😞
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Honda Shadow 750c
İstanbul - Bakırköy (Avrupa yakasi)
B Rh (+)Ilker kardesim mekani cennet olsun.allah sizlere sabir versin.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Regal Raptor DD 250E-10 Spyder
İstanbul - Üsküdar (Anadolu Yakası)
A Rh (-)Allah rahmet eylesin başın sağolsun abi mekanı cennet olsun..
Yok
Zonguldak - Eregli
A Rh (+)Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun. Geride kalanlara sabirlar ihsan eylesin.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sattım alıcam
istanbul
A Rh (+)Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun
özgürlük herşeyindir
Kawasaki VN 900
İstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakası)
A Rh (-)ilker başın sağolsun. allah rahmet eylesin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)