| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Dragstar XVS 650 Classic
istanbul-Avcılar (Avrupa Yakasi)
A Rh (+)
acryvz (07.February.2017), Ali ÜNVERDİ (08.February.2017), Aybars (07.February.2017), aycanblmts (06.February.2017), Aydın A. (07.February.2017), batebay (08.February.2017), Birkan Bozkuş (07.February.2017), Bypale (06.February.2017), CELİL (06.February.2017), Eray Gürman (08.March.2017), FouL (06.February.2017), Ömer (07.February.2017), Punisher45 (07.February.2017), Salih (06.February.2017) Bunu beğendi.
Kuba Superlight 200
İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)hayırlı olsun kazasız belasız inşallah![]()
Kawasaki VN 800 Classic
İstanbul - Halkalı (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hayırlı olsun Anıl. Kazsız güzel günlerin olsun. Arka tekerde yamukluk mu var?
Regal Raptor Spyder
istanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Hayırlı olsun tekerine taş değmesin
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Kardeşim tekrar hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullan. Sonunda baskılar sonuç vermiş sanırım![]()
hayaline kavuşturduk senide. Birlikte nice kilometrelere. Tekerin düz bassın
![]()
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hayırlı olsun anıl Hemide Benimki gibi beyaz çok yahşi duruyor.. : DDD sahiLLerde boL boL kızlara Ateş etmek için hazırsın artık : )))![]()
Kawasaki VN 800 Vulcan
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Kerem abi öncelikle bu başlığı açtığın için teşekkürler. Birkan kardeşim anında görüp beni bilgilendirmen, Uğur, Ömer ve Atıl abilerimin tatlı sert ısrarları ve en önemlisi tüm ailenin benim yardımıma koşması gurur duyacağım bir gerçek benim için.
yillardir manevi anlamda yanımda olan Ali ÜNVERDİ'ye bununla beraber desteğini esirgemeyen siz değerli abilerim, kardeşlerim, arkadaşlarıma ve Celil Başkanıma teşekkürü borç bilirim. Beraber güzel sürüşler yapacağımız günlerin şerefine ✌
Aydın A. (07.February.2017), Birkan Bozkuş (07.February.2017), Bypale (06.February.2017), CELİL (06.February.2017), Kerem Düzgün (07.February.2017), Murat Kemah (07.February.2017) Bunu beğendi.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Anıl Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullan inşallah![]()
![]()
Kawasaki VN 900
İstanbul - Büyükçekmece (avrupa yakası)
A Rh (-)Anıl çok sevindim. kazasız nice kilometreler yapman dileğimle hayırlı olsun.

Regal Raptor DD 250E-10 Spyder
İstanbul - Üsküdar (Anadolu Yakası)
A Rh (-)Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)