Herkese tekrar merhaba sonhnda makinayı alabildim (dd 350 bobber)
ama bir problemim var.
3. Viteste koltuğun alt tarafından çok fazla ses geliyor sanki zincir etrafa öarpıyormuş gibi.
ses 4te azalıyor 5 te hiç yok.
Sizce bu neden oluyordur ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Daytona 350 Bobber
Bilecik
0 Rh (+)Herkese tekrar merhaba sonhnda makinayı alabildim (dd 350 bobber)
ama bir problemim var.
3. Viteste koltuğun alt tarafından çok fazla ses geliyor sanki zincir etrafa öarpıyormuş gibi.
ses 4te azalıyor 5 te hiç yok.
Sizce bu neden oluyordur ?
Bir elimizde silahımız varken, öbür elimizde vicdan tartan teraziyi taşırız..
YÖRÜK ALİ EFE
Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)motorun hayırlı uğurlu olsun Ahmet, tekerine taş değmesin, zincir gerginliği ne durumda kontrol ettin mi? geçen ay benim zincir saldığında bende de aynı sıkıntı olmuştu, zinciri gerdirince kendine gelmişti

Regal Raptor DD125-E
Antalya
B Rh (+)Makinaniz hayırlı olsun. Bu sorun bir cok sey olabilir zincir gerginligi de olabilir kotu dusunmek gibi olmasin ama ucuncu vites dislisindede sorun olabilir umarim mesele sadece zincir gerginligidir.Ayrica dislilerin rulmanlarida dagilmis olabilir.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor Spyder
istanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Hayırlı olsun bendede yapmıştı şanzıman dişlisi daha sonra kırılmıştı. Sanki zincir bir yere takiliyormus gibi oluyordu yokuşta motor tekliyormus gibi oluyordu geç olmadan bir baktir
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Ahmet yeni makinan hayırlı olsun![]()
Ses zincirden gelebilir ama zincir değilse şanzuman dişlisinde sorun olabilir kısa sürede bir ustaya göster![]()
Bilecik
0 Rh (+)Yardımlarınız için hepinize teşekkürler eğer bu sıkıntı şanzıman dişlisindense bu motorun dişlisini özel mi sipariş etmem lazım yoksa bunlar standart malzemeler ve her motorda benzer dişliler mi kullanılıyor ?
Bir elimizde silahımız varken, öbür elimizde vicdan tartan teraziyi taşırız..
YÖRÜK ALİ EFE
Bilecik
0 Rh (+)Bir elimizde silahımız varken, öbür elimizde vicdan tartan teraziyi taşırız..
YÖRÜK ALİ EFE
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)