Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

emrahkucukgirgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Eyvallah Alperim Altan motoru arayıp konuşayım... Para verilir de sorunun biteceğine inansam... Yine bozulacak bişey için para vermeye değmez...

Bu arada Altan motor benim motora 2.3 kg yağ koymuş. normalde 1.6 olması lazım... Biraz dikkat etseler iyi olur bence... Çıkan yağı büyük yağ kutusuna doldurdum tam 2.3... iyi contalardan atmamış...
    Krom aşkı ile parlak yarınlara ...

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sarıkayaların bu sene gerçekten dengesi bozuldı-u garantiden artık hiç birşey göndermiyorlar
    Şikayet etmek isteyen arkadaşlar Sanayi ve ticaret bakanlığının 8. katına çıkıp bizzat şikayet edebilirsiniz .
    Çalışma iznini ve ithalat ruhsatını bile iptal ederler.

emrahkucukgirgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Ankara mı bu?
    Krom aşkı ile parlak yarınlara ...

engin bahar
    astronot
     250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bence sarıkayalardan rica edelim de bize garanti kapsamına giren parçaların listesini versinler.
    düz mantık atasözü: söz sükutse gümüş altındır

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    haklısın dostum
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
    Ankara mı bu?
    Kusura bakma yazmayı unuttum evet ankara ama diğer illerde de kaymakamlığa dilekçe ile şikayet ediyosun devlet zaten bu çin motorlarını sevmiyor. Hemen tepelerine binerler tabii istanbullu üyeler olarak hepinizin dilekçesini aynı anda ve ortak şikayetlerle verirseniz hiç şansları yok

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    vallahi arkadaşlar ben bu güne kadar sarıkayalarla hiç muhattab olmadım bundan sonra da olmayı düşünmüyorum. hatta yetkili servisle bile muhattab olmadım ben. şimdi müşür olayına gelince aynısı geçen hafta benim başımada geldi. ben herzamanki ustama çektim motoru. onun söylediği bu olay bütün motorlarda olabiliyor orjinalide bulunmadığından hangisinin dişi uyarsa ona göre otomobil müşürü takıyoruz dedi. benim müşürü söktü gittik sanayiye suzuki arabanın müşürü regale tam uydu. 40ytl ye aldık takıtık şuan gayet güzel çalışıyo.
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Ohhh ne güzel bozun motorları ondan sonrada Sarıkayalar garantiden değiştirmiyor değiştirmezler tabi, bilen de bilmeyende motor kullanırsa bozulur bu mered sonra da Sarıkayalara çamur at. Bence siz bu Sarıkayalı öpüp başınıza koymalısınız, bu motorları başımıza sardıkları için yoksa hayatımız çok sönük geçiyordu şimdi her gün bir başka ekşın boş zamanlarımızda regalin arızalarıyla uğraşıyoruz Sarıkayalarla uğraşıyoruz Emre ltd ile uğraşıyoruz bak ne güzel hayatımıza renk geldi, şimdide hakem heyeti tüketiciyi koruma derneği yok Sanayi bakanlığı ne güzel bak bu yerleride öğreniyorsunuz.

SAĞOLASIN SARIKAYALAR.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
    vallahi arkadaşlar ben bu güne kadar sarıkayalarla hiç muhattab olmadım bundan sonra da olmayı düşünmüyorum. hatta yetkili servisle bile muhattab olmadım ben. şimdi müşür olayına gelince aynısı geçen hafta benim başımada geldi. ben herzamanki ustama çektim motoru. onun söylediği bu olay bütün motorlarda olabiliyor orjinalide bulunmadığından hangisinin dişi uyarsa ona göre otomobil müşürü takıyoruz dedi. benim müşürü söktü gittik sanayiye suzuki arabanın müşürü regale tam uydu. 40ytl ye aldık takıtık şuan gayet güzel çalışıyo.
    Sorun 40 ytl lik kaliteli bir parçayı alıp takmak değil bu motora binen herkes alabilir bu sorun değil sorun motoru getiren firmanın bakkal zihniyetiyle küçük hesaplarla kullanıcıyı ve bayiyi bıktırması yaw kardeşim. müşür giriyor göndereeceksin ne demek garantiden çıkardım sen motorları satarken müşür garantideydi sen motorunu aldığın tarihte o şartlarla aldın yani pazarlık başta yapılır. Sen motorunu aldığın tarihte garantiye giren herşey şimdide garantiye girer seni ilgilendirmez sarıkayaların Çindeki Liufeng firmasıyla sorunları sen motoruna bakarsın sarıkayaları tanırsın
    Ayrıca bu motoru sarıkayalar sırf getirdi diye sarıkayalara teşekkür edilebilir ama minnet edilmez sonuçta motor çinin en kalitelisiyse belki aklı başında adam gibi bir firma getirirdi ve bence çok da güzel olurdu.

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı tt06 Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
    Sorun 40 ytl lik kaliteli bir parçayı alıp takmak değil bu motora binen herkes alabilir bu sorun değil sorun motoru getiren firmanın bakkal zihniyetiyle küçük hesaplarla kullanıcıyı ve bayiyi bıktırması yaw kardeşim. müşür giriyor göndereeceksin ne demek garantiden çıkardım sen motorları satarken müşür garantideydi sen motorunu aldığın tarihte o şartlarla aldın yani pazarlık başta yapılır. Sen motorunu aldığın tarihte garantiye giren herşey şimdide garantiye girer seni ilgilendirmez sarıkayaların Çindeki Liufeng firmasıyla sorunları sen motoruna bakarsın sarıkayaları tanırsın
    Ayrıca bu motoru sarıkayalar sırf getirdi diye sarıkayalara teşekkür edilebilir ama minnet edilmez sonuçta motor çinin en kalitelisiyse belki aklı başında adam gibi bir firma getirirdi ve bence çok da güzel olurdu.
    söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ama dediğim gibi sarıkayaların bu tutumunu bildigim ve daha fazla sinir olmamak için ben işimi kendim hallediyom. hele ben eskişehirdeyim parça istesem belki bir ayda gelir. sana başıma gelen ilk olayı sölim. motoru ilk aldım akü şarj sorunu vardı eskişehir yetkili servisine gittim dedim böyle böyle. usta dediki sökücez aküyü yollucaz sarıkayalara yenisi gelince takcaz dedi. ne kadarda gelir dedim bilmem dedi. yani benim aküyü sökecek yenisi gelene kadar motor yatacak. oldu canım dedim cıktım bidahada ugramadım.
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)