Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 31 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

emrahkucukgirgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Şimdi sarıkayalar ile görüştüm. diyorlar ki: sanayiiden gidin müşür alın garanti vermezler. bu parçaların garantisi olmaz. e nasıl oluyordu dedim, daha önce değiştirdiniz. O zaman çin veriyordu artık vermiyor. Bu toyota'da da böylemi yani dedim. müşür garanti dışı mı? o japon firması dedi. E japonu çini farketmez. İthalatçı ile üretici arasındaki sorunlar tüketiciyi bağlamaz. tüketici yasal haklarını arar. İthalatçı bu garantiyi verirken üretici ile ilişkilerni de buna göre ayarlayacaktı. Eminim bunun için uluslararası anlaşmalar vardır. Olur mu böyle bakkal zihniyeti...

O zaman ben de bakımlarımı kendim yapayım ama makine garantide kalsın. bunu kabul ediyorlarmı yoksa hep kendi taraflarına mı yontuyorlar...

Ben şikayet edeceğim. Kimseye de minnet borcum yok. Parasını çatır çatır ödedik bu motorların. Karşılığını da alırız. 2 sene garantimi sağlamak zorundalar. 10 sene de bana yedek parça tedarik etmek zorundalar. Km teli yok mesela... Kaçla gidiyorum belli değil. Kaç km yaptım belli değil... Her yönden offside bu sarıkayalar.

Jashuaa Suzukinin müşürünün dişi uyuyor da çalışma sıcaklığı uyuyor mu acaba. Orjinaline göre daha yüksek sıcaklıklarda açıyorsa anlamı yok ki?
    Krom aşkı ile parlak yarınlara ...

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Arkadaşlar ben bu işlerle o kadar çok uğraştım ki beni artık Sarıkayalar da tanımayan kalmadı, hatta Denizliye bile gittim ve bir çok sorunu hallettim ama bu problemler neden yeniden başladı anlamıyorum, tabiki her taktığı parçaya en az bir sene otomatik garanti sağlaması lazım, bu Sarıkayalar yine sabrımızı taşırmak üzere bunlar ne yapmaya çalışıyor anlamadım peynir ekmek gibi motor satıyorlar ama sattıkları motorun arkasında durmuyorlar , ne demekmiş o muşur garanti kapsamında değil bunlar kimi kandırıyorlar Altan motor gibi seçkin bir servisi bile küstürdüler bu ne biçim uygulamadır.

SARIKAYALAR BİNDİĞİN DALI KESME BU SANA SON UYARI.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Arkadaşlar yine Sarıkayalar la yarım saat telefon görüşmesi yaptım, bu işler kesinlikle suistimalden kaynaklanıyor dediler, yani yetkili servislerin bazılarının garanti olayını suistimal ettiklerini, motosiklet sahiplerininde bazı olaylar yaptıklarını garanti dışı olan bir motorun parçasını söküp kendi motoruna takıp onuda garantiden değiştirme gibi, bu olayların maddi boyutu çok fazlalaşınca Tolga bey derhal önlem almaları gerektiğini söylemiş ve bu sıkı denetleme de bu yüzden başlamış, birazda hak vermemek elde değil, geçen sene akü meselesindeki gibi yüzlerce akü boşu boşuna değişti halbuki suları yoktu herkes bu aküleri kuru akü sanıyordu, buna benzer bilgisizlikler ardındanda garanti suistimalleri maalesef bu sonuçları getirdi bizlerin yapacağı tek şey Sarıkayaları telefonlarla sürekli uyarmak ve parçaları kendimiz takip etmek Sarıkayaların telefonları var herkes arıyabilir telefonla uyarılarda bulunabilir, Enis bey bunların dikkate alınacağını söyledi.

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Eyvallah Müslüm baba Hemen Enis Beyi arayacağım bakalım ne olacak?

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
    Eyvallah Müslüm baba Hemen Enis Beyi arayacağım bakalım ne olacak?
    Ara tabi kardeşim zaten ben onlardan Sarıkayalar adına bir açıklama yazısı istedim yazında sitede yayınlayalım herkes aydınlansın dedim bakalım yapacaklarmı.

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Önce çin vermiyordu şimdi suistimal mi oldu. Bana biraz sallıyorlar gibi geldi. Walla benim bişeyim bozulsun (ki hararet müşürü bozuk emme manifoldu yolda ve eksozun da içi seenye kadar boşalır) arıyorum Sarıkayaları. Garanti dışı mı dedi, anlatın mahkemeye derdinizi diyorum O kadar.

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    evet Jashuaa saolsun sayesinde sorunu hallettim... Jashuaa'ya telefon edip taktırdığı müşürü sordum saolsun altadı ustasına gitti sordu hemen aradı Suzuki dedi. Atladım Altan Motor'a ne de olsa Suzukici... Hiç bir suzuki motorunki bizimkine uymuyormuş. Yakındaki Suzuki Araba servisine gittim. Elimdeki müşürü görür görmez Suzuki Alto dedi... Çıkardı baktım aynı... Hem de japon malı... Bizim Regalin dandik müşürü 65 iken o 35... Taktım canavar gibi... Sarıkayaların bana dediği; düşük devirde kullanmışsındır o yüzden bozulmuştur lafına Tamer abi bir tarafıyla güldü...

Müşür sorunu olanlara duyurulur.

Saolasın Jashuaa...

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    gözün aydın emrah abi sorunun çözüldüğüne sevindim. biz müşür olayını çözdük ama yine akü tırtladı. oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeee.
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Sulu akü mü senin ki? Durup dururken bozulmaz ki yatırıyor musun yoksa motoru...

jashuaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Veysel TÜRKER
    ithalat
     RR DD250
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
    Sulu akü mü senin ki? Durup dururken bozulmaz ki yatırıyor musun yoksa motoru...
    evet abi sulu akü. şöyle bi bakarsan ben siteye üye olduğumdan beri bu durumdan muzdaribim daha doğrusu motoru aldığımdan beri. akü değişti konjüktür değişti en son tüm tesisat elden geçti kaçak varmış bulduk hallettik dediler yine yok yine yok. 5 gün gezmedimi çalışmıyo.
    Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)