tayfunum cok ozledik valla seni ne yapıyorsun nerelerdesın gonulmu koydun kardeşim bize yarın mutlaka gel kardeşim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)tayfunum cok ozledik valla seni ne yapıyorsun nerelerdesın gonulmu koydun kardeşim bize yarın mutlaka gel kardeşim
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
AntalyaTayfun abi antalyada nereleri gezdin begendin mi?
DD250
İZMİR
0 Rh (-)Bu km yi tek kalemde yaptin,ama senin tecrubelerini hic okuyamiyoruz forumlarda.
Baska gezilerde yapmissindir,foto varsa yuklesene..
Bu arada motor kac km oldu?
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)emresahin Nickli Üyeden Alıntı
Km yi 22 günde yaptım emre kardeşim, elimde çok resim var ama koyma gereği görmüyorum siteye, beni yarı yolda bırakanlar bunun sorumlusu, saygılar...
DD250
İZMİR
0 Rh (-)Uzuldum dogrusu..tecrubelerini ,yol hikayelerin,resimleri,motorumuzun sorunlarini dinlemek isterdim.elbet seni kiranlar affettirir kendini..
Izmir den sevgiler.
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)tayfunum zabitim seneye yaza kısmetse kıracam senin rekoru bak görrr.
ama tahminim kıracak çok kişi cıkacak seneye yaza çünkü sayende herkese bir güven geldi raptorlarımız konusunda.
senin bu zamanına kadar çok nadir kişiler hariç pek güven yoktu raptorlara ondan dolayıda tırsma söz konusuydu galiba
bu arada sen çok zamandır yoksun ortalarda yapma be tayfunum bizleri senin mizah duygundan senin yazılarından mahrum bırakma canım kardeşim sevgili dostum arkadaşım. yaz artık bişiler görelim senide buralarda eskisi gibi.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Kino baba +1000000000000 diyorum
Tayfun kardeşim senide bu hafta muhakkak bekliyorum
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Adamı yolda bırakmışsınız gelirmi hiç.yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Tayfun kardeşim, seninle özelden de konuşacağım ama hakikaten üzülüyorum şöyle tavırlar alındığı zaman.Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Kendi adıma konuşayım, ister inanırsın ister inanmazsın senin geldiğin gün ailemi karşılamam gerekti ve gelemedim. Eminim benim gibi geçerli nedenleri olan arkadaşlar vardır.
Bir de ne yalan söyleyeyim, seni karşılamak için doğru PR yapılamadı. Ha dersen ki siz ne iş yaparsınız, mod'lar bari bu işe el atmaz mıydı, ne diyeyim, yaz yoğunluğunda atlandı işte... Ben kendi adıma özür dilerim ama senin de bu olaydan ötürü kilometrelerce yol yaptığın, sohbetine ortak olduğun ve "acaba nerdedir, ne yapıyor" diye merak duyan seni dost kabul eden tüm bu dostlarına gönül koymandan ötürü senden de minik bir özür beklerim açıkçası.
Tayfun dostum, çocuk değiliz, yaşını başını almış olgun insanlarız. Böyle küskünlükler ne bize yakışır ne dostluğumuza artı değer katar...
Tosya'ya kim kim gitmiştik be kardeşim. Onu da mı yok sayacaksın yoksa? En çok zevk aldığım gezilerden biriydi...
Bu Cuma toplantısına bekliyoruz kardeşim. Mazeret de kabul etmiyoruz... İcap ederse Beyoğlu'nu basarız seni oradan almak için...
yol yapalım yol
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)hey hey heeeyyy Tosya yolunda bende vardım.
3 kişiydik... Tayfuncan... Selçukcan... ve Ben...
harbiden güzel geziydi... git git yol bitmediydi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ama ben durumu pek anlamadım. Tayfun kardeşimiz gezi dönüşü karşılama olmadı diyemi küstün bize???
o zaman ilk önce benim küsmem lazım...
gruptan ilk uzun yola çıkan bendim. Eskişehir sonrası Antalya yapıp geldim benide kimse karşılamadı...
buna gerekmi vardı???
neyse Selçuk gerekeni konuşur seninle
en kısa zamanda aramızda görmek isteriz seni...
![]()
haydi çocuklar motora
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)