meyve veren ağacı taşlarlar zabit...kıskandın dimi ....ehueeheueheueheueheu
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)meyve veren ağacı taşlarlar zabit...kıskandın dimi ....ehueeheueheueheueheu
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Vallahi ya, çatladım ortadan 2 oldum resmen hocam :P
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Tayfunum zabitim, helal olsun diyorum başka da birşey demiyorum.
Seni sitemizin en karizmatik:P "iron butt" ı ilan ediyorum
![]()
yol yapalım yol
caponord
Samsun
B Rh (+)Tayfuunnnn.. utan olm utan... inci örtmen kadar olamadın....bah nereleri
gesmiş örtmenimis....sen hala uuraş fotoshopla biz kandırmaya...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)De get kıskanç şey :D
E9
İstanbul
B Rh (+)tayfun kardeşime helal olsun benim yapmak isteyipte yapamadıgımı yapıyor kutlarım![]()
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Yapın ama tek kişi değilben delilikten yaptım siz en az 2 kişi olun ;)
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)rahat bırakın adamı yaaa o kadar yol gıtmıs kupa vermemız gerek regalcılerın guunes rekorları olmalı
tayfun 4300
sancezz1777
ben kacıncı olurum bılmem ama bızede bısey duser heralde 7 gun canım ancak bu kadar yol yapabılmıstım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Kawasaki Zephyr 1100cc
Türkiye
0 Rh (+)valla tayfun kardeş çook güzel yerler görmüşsün ama ben didimde kaldım 8 senem orada geçti 6 yıldırda oralardan uzaktayım çok özledim oraları denizi çok güzeldir sen nerelerde kaldın bilmem ama sahilde tüm barları diskoları bilirim. Umarım eğlenmişsindir oralarda keşke bende gelebilseydim.....
eski emektar ........34 BH 1032 RR.....
yeni emektar........34 EBH 31 KWSK.....
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Akbükteydim şef ben, holiday oteli bilirsin tam ordaydım, denizi gerçekten güzel, keşke olabilseydin sende orda 2 regal herşeye bedel, didim olmadı ama bodrumda ismaili buldum :D ordada havamızı yaptık yani ;)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)