Herkese selamlar, motor ile ilgili kafama takılan bazı şeyler var. Gaz kolunun oradaki fren hidroliği göstergesi bu güne kadar normaldi (sadece hava baloncuğu vardı) fakat bugün sabah yarım göstermeye başladı, gidonu sola kırınca boş gösteriyordu hatta. Şimdi yeni motordan indim ve gidon düzken de boş gösteriyor. Ama frenlerde tutmamayı geçtim yumuşama bile yok.
Ayrıca motor çalışır haldeyken vites düşmem ve durmam gerektiğinde gazı bırakıp debriyajı çektiğim zaman devri iyice azalıp stop ediyor. İlk olduğu zaman 5. Viteste giderken teklemeye başladı ve sonrasında ben debriyajı çekince stop etti. Havanın soğukluğundan kaynaklandığını düşündüğüm için cikleyi açtım. Çalıştırdım ve yola devam ettim. Yolda tekrar stop ettiğinde kitapçıkta yazdığı gibi 1/4 gaz vererek çalıştırdım motoru ve yola devam ettim. Bu şekilde yol boyunca 5-6 kez stop etti devir düştüğü zaman. Yolu en sonunda çille tamamen açıkken tamamlayabildim. Bu sorundan sonra fren hidrolik göstergesi de azalıp sonunda boş göstermeye başladı ikisinin bir bağlantısı olabilir mi acaba? :/
İlker Abi ile konuştuğumda rölanti devrinin düşük olabileceğini söyledi. Ayarlamayı biliyorum ama fazla yükseltmek ya da fazla düşürmek istemiyorum bu konuda da siz deneyimli üstadların yardımına ihtiyacım var :/
Şimdiden teşekkürler
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Regal Raptor DD150e-2
Eskişehir-Odunpazarı
A Rh (+)