Bende ilk defa duydum bu olayı. yuh diyorum , hayvanlar diyorum .. forumda olduğumuz için bazı şeyleri diyemiyorum......
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbulBende ilk defa duydum bu olayı. yuh diyorum , hayvanlar diyorum .. forumda olduğumuz için bazı şeyleri diyemiyorum......
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Arkadaşlar açtığın bu topik ve bu yazı osmanlı arşivinden alınmadır bu olay yaşanmıştır.Müslüm baba güzel bir konuya temas etmiş.KIBRIS yavru vatan dediğimiz bağrımıza bastığımız binler şehit verdiğimiz topraklarda ingiliz özentisi kol gezmekte.Gençlik benliğini yitirmiş türkçe bile konuşamıyor vs. vs.Tarihimizi cidden bilmiyoruz.
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR deyimine katılmıyorum azerisi kırgızı kazağı özbeği türkmeni hepsi kendi menfaati düşüncesinde örnekleri çok basit, bir çok arkadaşım buralarda universite okudular ve okuduklarına bin pişmanlar dayatmalar rüşvetler neler neler..Arapların ingilizlere bizi sattığı gibi soydaş dediğimiz bu halklarda bizi satacaktır...Araplar bizi sattılarda ne oldu bize kazdıkları kuyuya kendileri düştü şimdide çırpınıyorlar.Ohta çekmiyorum ama ölen çocukların hiçbir suçu yok...
Ben şunu savunuyorum ÇANAKKALEDE anadolunun heryanından gelen insanların evlatlarının birbirinden başka dostu yoktur..
ALLAH RAHMET EYLESİN RUHLARI ŞAD OLSUN.ONLAR ZATEN ÖLMEDİLER GÖZLERİDE KÖR OLMADI ONLAR HALEN DAHA İÇİMİZDE YAŞIYOR.
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Murat sadece kıbrıs değil, bizim gençliğimizde müthiş bir yozlaşma içindeler ...içindeyim yıllardır ve her fırsatta söylüyorum ...yabancı marka giymeyince birbirini aşağılayan,istiklal marşı söylemeyen ,marş esnasında saygısızlıık yapan,kurtuluş savaşı anlatılınca " savaş bu herkes ölüyo savaşlarda" diyen bayrağımızı yerlere atan insanlar yetişiyor şu anda...artık biz bize bile dost olamayacağız ,çanakkale"den ozaman geçemediler ama şimdi gençliğimizi satın alarak geçiyorlar
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Haklısın hocam dur demek lazım bunlara ailelere öğretmenlere büyük sorumluluklar düşüyor.Motorcuyuz duyarlı bilgili görgülü geçmişinden taviz vermeyen insanlarız vatanımıza emanet edebileceğimiz genç nesiller yetiştirmemiz lazım.
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
yok
İstanbul
B Rh (+)internet cafe de çalışmaktayım.
okullar tekrardan açılacak.
kitaplar malum meb tarafından bedavadan verildi.
ne sevinmisti eşim bir masraftan kurtulduk diye.
işim gereği öğrenciler çok gelip ödev çıkarmamı isterler.
şu anda saçma apan ödevler aklıma gelmiyor konu gerği ve aklımdan çıkmayan benidelirten ödev.
atatürk ün ilke ve inkilapları nıistediöğrenci.
oğlumkitabında vardır bak dedim yokdedi
çıldırdım.
oğlumıyı bak vardır dedikçe
çocukta çıldırdı yokdedi
aldımkitabı yok
atatürk ilke ve inkilapları yok
ilkokul 5 incisınıf kitaplarda yok.
bu çocuk çanakkaleyi öğrense ne olacak anafartaları öğrense ne olacak sarıkamışı bilse ne olur
fatihi m. akif bilmeyen atasını bilmeyen gençlik babasını ne bilecek
HÜLYA AVŞARIN SİLÜETLERİ VARKEN
Zaferler Birlik İle Kazanılır
caponord
Samsun
B Rh (+)sende haklısın muammer abiciim.. ama ne yapılacak .... gençliğin içinde yokki .....bomboş kafaları taşıyorlar bedenlerinin üstünde...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)atakanbatu Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
yok
İstanbul
B Rh (+)malumunuz küçük oğlumu nerdeyse herkes tanıdı sevdi![]()
fetih şöleninde bayrak aldık ......
iki veya üç gün sonra odada çekyatın üzerine uzand bedenini örtemeyen bayrağı üzerine koydu.
baba BEN ŞEHİT OLDUM. DEDİ.
o anda güldüm aman ni,ye güldüm dahala cözemedim.
nasıl gülme ise.
tv eşimle haberlerde şehitlerin haberlerini görmek gözlerimizi birbirimizden kaçırarak başkayönler bakmak.
allah c.c yardımcımız olsun dualarımız kabul etsin.
Zaferler Birlik İle Kazanılır
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)aminnn...
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ya arkadaş ben bu olayı hiç duymadım ve okumadım şu kaynağını bi yazsana
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)