MOTORCU ŞAŞIRMA SARIKAYALARIN SABRINI TAŞIRMA
Arkadaşlar biliyorsunuz uzun zamandır biz nihai tüketicilerin haklarını korumak için çeşitli platformlarda mücadele verdik bu mücadeleye de bir çok arkadaşımız destek verdi ve bizzat benle omuz omuza çalıştı, bunların başında Mehmet Aksu geliyor bir kaç gündür Aksuyla yaptığımız değerlendirmelerde bazı Regal sahipleri ve Regal servislerinin Sarıkayaları kazıklamak için ellerinden geleni yaptıklarını gözlemledik ve bu gün geçtikçe çok büyük boyutlara geldi bunun maddi karşılığı artık Sarıkayaları sarsmaya başladı, bu yüzden de Sarıkayalar garanti kapsamı meselesini ciddi anlamda denetliyor, bu denetleme ve kontrolde kurunun yanında yaş da yanar misali bazı arkadaşlarımız mağdur oluyor.
Artık motorlarımız 10 binleri devirdi bundan sonra ki arızalar ciddi arızalar olacaktır, şanzıman, debriyaj ,motor gibi bu yüzden herkes motorlarını yetkili servislerde yaptırmalıdır.
Son zamanlarda meydana gelen şanzıman arızaları yani dişli kırmalarının % 90 ı kullanım hatalarından ileri gelmektedir, açılan motor incelenip bir üretim hatası tespit edilmediyse kesinlikle kullanıcı hatasıdır, bunu bile bile benim motorumu garantiden yapacaksınız derseniz olmaz, biraz vicdanlı olmak gerek.
Bazı arkadaşlarımız garanti olayını o kadar abarttıki bozulan far ampulünü bile garantiden değiştirtmeye kalktı, öyle 5-10 ytl lik arızaları hatta 40-50 ytl lik arızaları motorların bir ay yatmasını göze alarak garantiden yaptırmaya kalktılar.
Bu arada yetkili denilen ama kendi vicdanının yetkisini almamış servislerde meydanı boş bulup bozuk olmayan parçalarıda bozuk diyerek garantiden değiştirdi çıkan sağlam parçayıda sattı bir çoğumuz bunlara şahit oldu hatta bir servis bir ayda 15 bin ytl lik garanti kapsamında parça değiştirdi ve bu parçalarıda sattı.
Şimdi siz kendinizi Sarıkayaların yerine koyun ne yaparsınız ben 2-3 gündür Enis beyle görüşüyorum bu konu ile ilgili Tolga beyin mutlaka bir açıklama yapmasını ve hatta siteye bir mesaj koymasını istedim ama Enis bey biz asla siteleri okumuyoruz ve sitelere mesaj vermiyoruz dedi yalnız Regal sitesi olduğundan bizim siteye bir açıklayıcı yazı koyacaklar onuda bana gönderecek bende yayınlayacağım.
Arkadaşlar sizden ricam her ne kadar Sarıkayaların uygulamalarının bir çoğunu tasvip etmiyorsam da lütfen ufak tefek arızalarınızı kendi cebinizden yaptırınız, Kötü niyetli servislerin eylemleri bize zarar vermektedir, ayrıca servislerde gördüğünüz yanlış uygulamalarıda rapor edin.

Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)