Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

MOTORCU ŞAŞIRMA SARIKAYALARIN SABRINI TAŞIRMA

MOTORCU ŞAŞIRMA SARIKAYALARIN SABRINI TAŞIRMA

Arkadaşlar biliyorsunuz uzun zamandır biz nihai tüketicilerin haklarını korumak için çeşitli platformlarda mücadele verdik bu mücadeleye de bir çok arkadaşımız destek verdi ve bizzat benle omuz omuza çalıştı, bunların başında Mehmet Aksu geliyor bir kaç gündür Aksuyla yaptığımız değerlendirmelerde bazı Regal sahipleri ve Regal servislerinin Sarıkayaları kazıklamak için ellerinden geleni yaptıklarını gözlemledik ve bu gün geçtikçe çok büyük boyutlara geldi bunun maddi karşılığı artık Sarıkayaları sarsmaya başladı, bu yüzden de Sarıkayalar garanti kapsamı meselesini ciddi anlamda denetliyor, bu denetleme ve kontrolde kurunun yanında yaş da yanar misali bazı arkadaşlarımız mağdur oluyor.

Artık motorlarımız 10 binleri devirdi bundan sonra ki arızalar ciddi arızalar olacaktır, şanzıman, debriyaj ,motor gibi bu yüzden herkes motorlarını yetkili servislerde yaptırmalıdır.

Son zamanlarda meydana gelen şanzıman arızaları yani dişli kırmalarının % 90 ı kullanım hatalarından ileri gelmektedir, açılan motor incelenip bir üretim hatası tespit edilmediyse kesinlikle kullanıcı hatasıdır, bunu bile bile benim motorumu garantiden yapacaksınız derseniz olmaz, biraz vicdanlı olmak gerek.

Bazı arkadaşlarımız garanti olayını o kadar abarttıki bozulan far ampulünü bile garantiden değiştirtmeye kalktı, öyle 5-10 ytl lik arızaları hatta 40-50 ytl lik arızaları motorların bir ay yatmasını göze alarak garantiden yaptırmaya kalktılar.

Bu arada yetkili denilen ama kendi vicdanının yetkisini almamış servislerde meydanı boş bulup bozuk olmayan parçalarıda bozuk diyerek garantiden değiştirdi çıkan sağlam parçayıda sattı bir çoğumuz bunlara şahit oldu hatta bir servis bir ayda 15 bin ytl lik garanti kapsamında parça değiştirdi ve bu parçalarıda sattı.

Şimdi siz kendinizi Sarıkayaların yerine koyun ne yaparsınız ben 2-3 gündür Enis beyle görüşüyorum bu konu ile ilgili Tolga beyin mutlaka bir açıklama yapmasını ve hatta siteye bir mesaj koymasını istedim ama Enis bey biz asla siteleri okumuyoruz ve sitelere mesaj vermiyoruz dedi yalnız Regal sitesi olduğundan bizim siteye bir açıklayıcı yazı koyacaklar onuda bana gönderecek bende yayınlayacağım.

Arkadaşlar sizden ricam her ne kadar Sarıkayaların uygulamalarının bir çoğunu tasvip etmiyorsam da lütfen ufak tefek arızalarınızı kendi cebinizden yaptırınız, Kötü niyetli servislerin eylemleri bize zarar vermektedir, ayrıca servislerde gördüğünüz yanlış uygulamalarıda rapor edin.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Bizden bir arkadaş Hilmi Yıldırım, elektrik arızası yolda kalmış, beni aradı bende servis Birol u aradım, neyse motorun arka çamurluk içindeki kablolar zamanla yerinden çıkmış ve sarkmış, lastiğe sürten kablolarda aşınmadan dolayı arıza vermiş. Ne oldu ertesi gün akşama bitti işi, kablolar toplandı yenilendi ekleri lehimlendi ve akşama Hilmi motorunu aldı, Birol usta kaç para aldı biliyormusunuz 20 YTL. o para da bırakın işçiliği, önceki gün evinden gelipde motoru dükkana çekmek için harcadığı benzin parası bile değil. Sağolsun Birol usta.
    Şimdi Hilmi deseydi yok garanti yok bilmem ne haydi bakalım çıkın işin içinden.

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Geçen sene Katrancıya gelen bir motorcu düşürüp kırdığı debriyej elciğini tutturdu garantiden değiştir diye, serdar da olmaz kardeşim sen bu motoru yatırmışsın 35 Ytl ver takalım dedi motorcu vermedi çekti gitti bende öyle baka kaldım sonra duydum ki başka bir serviste garantiden değiştirmişler.Bu kadar da olmaz.

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Ben daha önceki yazılarımda da defalarca yazdım, bu motorlar kaya gibi ama arızaların çoğu kullanıcı hatasından kaynaklı diye. Adamlar akülerin suyuna bile bakmadan, bırak suyunu aküye bile bakmadan onun bunun söylemesiyle bu aküler kuru akü hesabı, bir çok Regalci aküyü yedi, ondan sonra da garanti kapsamında değiştirdiler. Suç kimde Allah için konuşun. Dedi Müslüm usta bu aküler kuruymuş, dedim olurmu ya kuru akü pahalı olur, zannetmiyorum çinliler koysun. Neyse müslüm ün aküyü söktük suyu eksik çıktı, benim arabanın akü suyundan tamamladık. Bir seneyi geçti bu olay.
    Aklımıza geldikçe yazarız örnekli olarak.

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Bİ DE LÜTFEN SARIKAYALARA BENİM ADIM VERİLMESİN.... ORADAKİ Bİ KAÇ SICAK DOSTLUĞUMUDA KAYBETEK İSTEMİYORUM... ÖNCE BENİ ARAYIP SÖYLESİNLER SONRA BEN SARIKAYALARI ARARIM.... :evil: :evil: :evil: NE GEREKİYORSA YAPILIYO ZATEN.. AMA MÜSLÜM BABA NIN DA DEDİĞİ GİBİ İŞLER BİRAZ SUİSTİMALE KAÇMAYA BAŞLADI...

GEÇEN GÜN SAMSUNDA Bİ PARÇA İŞİ OLMUŞ BİRİSİNİN.. FAX ÇEKECEKLERMİŞ... BENİ ARIYOLAR SENİN MOTORUN PLAKASINI RUHSATINI GÖNDERELİM DİYE.. DEDİM SİZ MANYAKMISINIZ YAA...BEN KENDİ ARIZALARIMI BİLE CEBİMDEN KARŞILIYORUM NİYE BÖYLE Bİ İŞ YAPİİMKİ DEDİM.... YAA DEDİLER SENİN ADINI VERİRİSEK DAHA ÇABUK GÖNDERİYO CİHAN BEY DEDİLER...LEAAA HAVLEEE...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Sayın Okan,

Kurallarımız gereği büyük harflerle yazmayınız :D Devamında önce size uyarı gelecek, sonra apoletiniz sökülecek, yine tekrarında ekip olarak Samsun'a gelinecek ve mağazanız en az 30 motorcu serseri tarafından basılacaktır... :o

Konu ile ilgili hassasiyetinizi rica eder, 13 Eylül Samsun ziyaretimde sizinle tekrar görüşmeyi Allah'tan niyaz ederim...

Bir dost, bir hemşehri
    yol yapalım yol

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    uşşşşş.. temam mod'um ....korktum yavv....bimilyon özür... :( [smilie=redcolorz3_pdt_09.gif]
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    yol yapalım yol

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Okan bende bundan sonra senin adını kullanacağım haberin olsun.

ugurcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

uğur akyay
    Halkla İlişkiler
     R1150GS
     İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ozaman şöle yapalım okan abi ruhsatının fotokopisini buraya koysun hepimiz ondan yararlanalım :D
    250 dd e9-b 2007-2009
    F650 "99 2009-2010
    FZS600 "03 2010-2013
    DL650 "05 2013-2014
    R1150GS ''00 2014-...

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)