Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    dediğimi tekrarlıyorum madem sarıkayaları zarara uğratan servisler var ve sarıkayalarda bunun farkında iptal et servisliğini sende kurtul tüketicide kurtulsun ama hem bize böyle yapıp zarara uğratıyorlar deyip hemde aynen servisliğe devam ettirip bideparça yollamassan ee sen kimi cezalandırıyorsun Yaşar komutana katılıyorum palavra hepsi palavra garantiden parça göndermemek adına yeni bir taktik yeni bir takla öyle sarıkayalardan gelen her açıklamayada kanmayın adamlar kendi bindikleri dalı kesiyorlar haberleri yok bayileri servisleri ve müşteriyi küstürerek ticaret yapılmaz.
    Gerçekten insanın sabrını zorluyorlar.

Rommel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgehan han
    Fotoğrafçılık
     RR
     Ankara
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    1
    valla kim ne derse desin bilmem ama, bildiğim bir şey var.

ben motoru aldım bindim. acaba suyunda eksik varmı diye su doldurdum radyotöre. su ekleyince eksiltmeye daha dogrusu delik oldugu ve ordan su akıttığını fark ettim..bunu 50 km kullandıgımda fark etmiştim.

60 km hızı geçmedim bu süre içinde. neyse eğildim bir baktım radyatörün içinde taş yada herhangi bir böcek çarpmasına imkan olmayan yerde bile eğilme ve boyanma olduğunu fark ettim.

buraya kadar neyse dedim.. ancak akan su fazlalaştı. tosyada sarıkayalardan katılan arkadaşlara da gösterdim tamam yollarız dediler. motoru aldığım yer olan marinmakla beraber sarıkayalarla temasa geçip radyatörü getirtik.

burya kadar iyide, bre kardeşim bir atasözü vardır. ''''zekat bile versen, malın iyisinden verilir ''' biz böyle biliriz en azından.

adamlar bana tamir edilmiş radyatör yolldılar. aradım sarıkayaları elimizde o vardı diyorlar. 3-4 ay sonra gelecekmiş yedek parçalar. hikaye. hayır yani söyleyin ,gider 3-5 ytl ye lehimi bende attırırım.

denecek son sözüm ise. eğer radyatör deliği (su eklemeyince anlaşılmadığı için ilk 50 km içinde fark edebildim )
    garantiye girmiyorsa yok olmaz deyin gidip lehim attıralım kendimiz. madem tamam dediniz ayıp yaw lehimlenmiş radyotörle kimi kandıracaksınız.

servisleri yada direk motor sahipleri sarıkayalr firmasını kandırıp parçalarda yolsuzluk yapıyorlarsa sarıkayalar bunu önlemesi lazım bir şekilde. beni kandıran kullanıcılar ve servisler deyip delik ve tamir edilmiş radyatör yollanmazzzzzz.....
    Magrip El Salil

BİLGEHAN
    06 RG 120
    O(RH)+

39º51'31.11'' N -- 32º50'00.92'' E

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Sorun büyük ve insanların dürüstlükleri ile alakalı birşey, türkiyede herkes kolay parayı sevdiği için daha çok başımız ağırır bizim.

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadasşlar 400 ve 650 cc modeller için kasım 15 tarihi verildi biliyosunuz. paralarımı yok falan gibi olaylar bence yanlış. ayrıca tt06 kardeşim bence sarıkayalar yerine servis ve satıcı arkadaşlar bindikleri dalı kesiyolar. daha önceki topiklerde de yazdıgım gibi birkaç müşteri kazanmak adına iyi niyet su istimal edildi bu belli. işini doğru yapanlar için bi sorun yok. dolayısıyle daha düzgün calışan bi firma bulmak ta bence zor.

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ya dediğimi tekrarlıyorum o şekilde çalışan servislerle yollarını ayırsınlar burda yanlış bişey varmı bundan daha doğal bişey yok ben sarıkayaların uzun vadede ayakta kalabilecek bi firma olduğunu düşünmüyorum.
    Tekrar söylüyorum yolsuzlık yapan servislerin bayiliğinide servisliğinide iptal etsinler yanlış varmı bu sözümde

Garanti kapsamına giren ve girmeyen parçaları açıklamıştım bir inceleyin isterseniz şu anda garantiye giren parçaların %60 ı garantiden çıkarıldı. Peki işini doğru düzgün yapan firmaların ve kullanıcıların suçu nedir. yolsuz servislerin önünü almanın yolu bumudur.
    Sana sorayım bir toplulukta olumsuz davranışta bulunanlar olsun ve sen bunların kim olduğunu bildiğini varsayalım
    sen olumsuz davranışta bulunanlarımı yok sa topluluğun hepsinimi cezalandırırsın

emrahkucukgirgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    tt06'ya sonuna kadar katılıyorum. Bu kadar saçma bir şey hayatımda duymadım. eğer yolsuzluk yapılıyorsa kes lişkini yolsuzluk yapmayanını bul. Bu kadar basit. Ama bulamıyorsan oyüzden sahtekarla çalışmak zorunda isen öyle bir sistem geliştir ki son kullanıcı madur olmasın.

Sen geliştiremiyorsan ben geliştireyim.

1. Arızalı parça alınır.
    2. Sarıkayalardan yeni parça istenir.
    3. Yeni gelen parça ile son kullanıcının sorunu giderilir.
    4. Çıkan arızalı parça sarıkayalara gönderilir.
    5. a. Parça arızalı ise sorun yok.
    b. Parça sağlam ise servise geri gönderilir. Bir daha aynı parça gerekince bu çıkan sağlam parça kullanılır.

Böylece Sarıkayalar da madur olmaz biz de. İşini bilmeyen ve sağlam parçayı arızalı sanan servis ceza olarak parasını bir daha aynı arıza çıkana kadar bağlamış olur.

Bak bakalım su istimal oluyor mu olmuyor mu?

Tabi bence de bütün bunlar bahane... OOOOOOh bizim gibi enayiler oldukça da hayat şahane...
    Krom aşkı ile parlak yarınlara ...

Rommel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgehan han
    Fotoğrafçılık
     RR
     Ankara
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    1
    isteseler yada niyet olarak sahtekar-suistimalci diye niteledikleri adamlarla ilişkilerini minimuma indirebilirler.

direk motorları kullanıcıların bilgileri kaydedilebilir. toplasak kac kisi vardır acaba regal kullanan. isme yada beraberindeki plakaya göre, olmazsa motor seri numarasına göre ne yapılmış ne yapılmamış kayıt edebilirlerdi.

bu kadar motoru ithal edip yurt çapında satan bir şirket için hiç de zor olmaması lazım gelen bir şey bana göre. seri numarasına göre ne yapıldı ne edildi kontrol kolaylaşırdı.

ama net söylüyorum. hiç rardyatörden arızası olmamış arkadaşlar radyatörlerini iyi bi incelesinler derim ben

arkadaşlar garanti kapsamı başta neyse öyle gitmek zorundadır. yoksa bu çok çabuk bozuluyo diye 'hadi bunu garantiden çıkartalım ' mantığıyla giderlerse daha çok başları da ağrır.... bizde yazar dururuz.
    Magrip El Salil

BİLGEHAN
    06 RG 120
    O(RH)+

39º51'31.11'' N -- 32º50'00.92'' E

serhat kodaloglu
    Maden Mühendisliği
     e9b
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek amacıyla msj sildim.
    MESAFENİ KORU

Türkay Tümtürk
    Gemici
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sarıkayalardan birebir tanıdığım insanlar hepsi iyi insanlar ben kurum olarak eleştiriyorum
    xerline kardeşimede katılyorum adamlar ne bi reklam yapıyorlar ne başka bir atraksion buna rağmen cruiser almak isteyenler biliyorki en iyisi RR bu motoru almak isteyen senin sayfana değil bu tip sitelere girip almaya karar veriyorlar bu siteye girip üye olan ve motor alan azmı kişi var

zaten sarıkaylar arızalı parçayı istiyorlar önce biz karar verelim arızalımı değilmi ondan sonra gönderelim dediler bunu bu sene çıkardılar ama bunda da mağdur olan kullanıcılar yani garantiden değişmesi gereken 50 ytl lik parçayı sen en az; onların incelemesi karar vermesi göndermesi derken 15 - 20 gün bekleyeceksin motorun da yatacak

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Re: MOTORCU ŞAŞIRMA SARIKAYALARIN SABRINI TAŞIRMA

Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
    MOTORCU ŞAŞIRMA SARIKAYALARIN SABRINI TAŞIRMA

Artık motorlarımız 10 binleri devirdi bundan sonra ki arızalar ciddi arızalar olacaktır, şanzıman, debriyaj ,motor gibi bu yüzden herkes motorlarını yetkili servislerde yaptırmalıdır.

Bu arada yetkili denilen ama kendi vicdanının yetkisini almamış servislerde meydanı boş bulup bozuk olmayan parçalarıda bozuk diyerek garantiden değiştirdi çıkan sağlam parçayıda sattı bir çoğumuz bunlara şahit oldu hatta bir servis bir ayda 15 bin ytl lik garanti kapsamında parça değiştirdi ve bu parçalarıda sattı.

Arkadaşlar sizden ricam her ne kadar Sarıkayaların uygulamalarının bir çoğunu tasvip etmiyorsam da lütfen ufak tefek arızalarınızı kendi cebinizden yaptırınız, Kötü niyetli servislerin eylemleri bize zarar vermektedir, ayrıca servislerde gördüğünüz yanlış uygulamalarıda rapor edin.
    Müslüm Baba senin dediklerine 100% katılıyorum. sonuna kadar haklısın adamlarda haklılar .
    Ama dediklerinden " bir servis 1 ayda 15 bin ytl lik parca değiştirmiş ve ve bu parçaları satmış" bu olayı anlayamadım
    çünkü benim egsozlarım garantiden değişti yenileri geldi takıldı ve eskileri geri sarıkayalara gönderildi. hatta ben sarıkayalara telefon actım o eski içi dökülen egsozların bende kalmasını istedim ücreti karşılığı ben içlerini tamir ettireyim falan dedim adamlar benden tam egsoz parası talep ettiler kabul etmedim tabii , onlar bize geri gelecek dediler .

şimdi satan servis motordan cıkan değişen sözde bozuk parçalarımı satmış (ki bunları geri istiyor sarıkayalar)
    yoksa ellerindeki motorlardan sökülen (garanti dışı diye bizlere söyledikleri ) eski parçaları ; sarıkayalardan garanti kapsamı diye değiştirip bu yeni parçalarımı satmışlar ..

ama sonuçta dediklerinde haklısın sana katılıyorum.

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)