valla kim ne derse desin bilmem ama, bildiğim bir şey var.
ben motoru aldım bindim. acaba suyunda eksik varmı diye su doldurdum radyotöre. su ekleyince eksiltmeye daha dogrusu delik oldugu ve ordan su akıttığını fark ettim..bunu 50 km kullandıgımda fark etmiştim.
60 km hızı geçmedim bu süre içinde. neyse eğildim bir baktım radyatörün içinde taş yada herhangi bir böcek çarpmasına imkan olmayan yerde bile eğilme ve boyanma olduğunu fark ettim.
buraya kadar neyse dedim.. ancak akan su fazlalaştı. tosyada sarıkayalardan katılan arkadaşlara da gösterdim tamam yollarız dediler. motoru aldığım yer olan marinmakla beraber sarıkayalarla temasa geçip radyatörü getirtik.
burya kadar iyide, bre kardeşim bir atasözü vardır. ''''zekat bile versen, malın iyisinden verilir ''' biz böyle biliriz en azından.
adamlar bana tamir edilmiş radyatör yolldılar. aradım sarıkayaları elimizde o vardı diyorlar. 3-4 ay sonra gelecekmiş yedek parçalar. hikaye. hayır yani söyleyin ,gider 3-5 ytl ye lehimi bende attırırım.
denecek son sözüm ise. eğer radyatör deliği (su eklemeyince anlaşılmadığı için ilk 50 km içinde fark edebildim )
garantiye girmiyorsa yok olmaz deyin gidip lehim attıralım kendimiz. madem tamam dediniz ayıp yaw lehimlenmiş radyotörle kimi kandıracaksınız.
servisleri yada direk motor sahipleri sarıkayalr firmasını kandırıp parçalarda yolsuzluk yapıyorlarsa sarıkayalar bunu önlemesi lazım bir şekilde. beni kandıran kullanıcılar ve servisler deyip delik ve tamir edilmiş radyatör yollanmazzzzzz.....

RR
Ankara
0 Rh (+)