Sipidi seni bu harleycilerin yanına 15 günlük staja göndericem.Hatta bende gelicem
Kimse beni halay başı yapmaz bundan sonra![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Sipidi seni bu harleycilerin yanına 15 günlük staja göndericem.Hatta bende gelicem
Kimse beni halay başı yapmaz bundan sonra![]()
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)bir iki dakika'lığınada olsa kendimi onlar gibi hissetmeme sebep olduğun için sana teşekkür ederim.harika birşeydi ya.
motorda son karar R&R
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Bunların hepsi taklit regal![]()
![]()
yol yapalım yol
Çanakkalegercekten cok guzeldi spidiyle birlikte benide staja yollaaaaaaaaaaaaa
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)eh nihat ben ne diyeyim sana....tam da motorumun olmadığı şu dönemde neler hissettim anlatılır gibi değil ....
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)nihat sonunda " Amin " yazmamışsın
muhteşem görüntüler buralardan işte feyz almak gerekli diye düşünüyorum.
teşekkürler nihat.. seyrederken sanki rüzgar yüzüme yüzüme vuruyordu vallaha![]()
![]()
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)yaw zibidim senmi diyon disiplin diyespeedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
![]()
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Kawasaki Zephyr 1100cc
Türkiye
0 Rh (+)Valla seyrederken tüylerim diken diken oldu gece bu saatte motora binesim geldi ....zaten haftalardır motorun yüzünü göremiyorum işten....
eski emektar ........34 BH 1032 RR.....
yeni emektar........34 EBH 31 KWSK.....
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ask olsun speddy bız bole gıtmıyormuyuz sana ole gelmıs yalovadan karamurselebızde bole gıttık ama vapurdan ınınce gebzeden ole bır dagıldık kı orasını hıc karıstırma hepımız yuzunde bır utanc kım nere gıttı anlamadık :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
E-250
İstanbul
0 Rh (+)"Amin"i özellikle yazmadım abi. İçime sinmedi pek. Ama sözler de, görüntü de mükemmel. Harley-Davidson beni bir motosiklet sahibi yapamadı belki ama bu kliple beni aldı götürdü uzaklara.Kino Nickli Üyeden Alıntı
Uzayıp giden, çeşitli hareketler yapan race videolarına bakıyorum, sonra bu klibi izliyorum. Sanırım bu yüzden cruiser'cıyım. Motosikletle oynamak var, motosikleti sürmek var.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)