bizim istanbul gurubundan tek fark sayıları fazla kardeşim...( ha birde bunların hepsi it kılıklı yaw)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)bizim istanbul gurubundan tek fark sayıları fazla kardeşim...( ha birde bunların hepsi it kılıklı yaw)
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bizdeki sayıda fazla ama millet lütfedip gelmiyoki, şöyle 200 regalci çıksa piyasaya günaha girerler sanki, bizde devletin kadrolu elemanı gibi sabit 10-15 kişi kendimizi yaşatmaya ve ses getirmeye çalışıyoruz, miskin herifler uyanın ya ...
Geçen gün sipidi ile yalovada sürerkende aynı sırıtkan ifade benim suratımda oluştu.Yani o keyfi almak için harleymi bilmiyorum.Ama REGAL'imden çok keyif alıyorum.
Derler ya adın çıkmış milyona , inmezzz diye !RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Rıza abi , çevremde olan bir kaç kazadan sonra bu işin oyuncak olmadığını ve , abilerimin söylediklerine paralel , olması gerektiği şekli ve yapılması gerekenleri uygulamaya başladım !
Valla bak , başladım !
En azından tedbirsiz binmemeye çalışıyorum. Kask takıyorum kaskkk !
Lütfen inanın !
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)Bu günleride görecekmiydik. Gözlerim yaşardı valla :mrgreen:
foam party
:mrgreen:
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)çok güzel bir clip...
harley bir marka burdaki motorlar bir honda olsaydı clip daha mı kötü olurdu? hayır...
bazı olaylar ve cisimler efsaneleşir, ve değerine değer katar. ve insanlara kendini kabul ettirir...
biraz incelenirse aslında hiçte öyle olmadıkları görülür... hiçkimse ve hiçbirşey görüldüğü gibi değildir...
ama insanlar efsanelere ve kahramanlara bayılır, zaten toplumlarda hep bu iki unsurun üzerine kurulmazlar mı?
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)