devrem allah sizi ayırmasın.......... valla motorun yokken çok mahsun duruyorsun....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
devrem allah sizi ayırmasın.......... valla motorun yokken çok mahsun duruyorsun....
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
EskişehirAmin, hehehehe... Yol parası gibi kaldı motor üzerime..
caponord
Samsun
B Rh (+)kumandanıııııımmmmm..... :?: :?: :?: :?: gözün aydın yavvv... kavuştun en sonunda küheylanına.....![]()
1 ayın daha var gündüzleri idare eder eskişehirin havası ..... ondan soora daha pinemessin .. tadını çıkarın bence.... hatta al yengemi atla gel buraya hafta sonu bi ekşın yapalım ... soora motoru bu seferde bana bırakırsın satılsın diye .. ben sizi otobüsle geri yollarım....nassı fikir ama....
![]()
![]()
![]()
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ya bırak allahını seversen ben her zaman diyorum bizim motorlar satılmaz allah allah anlamıyosunuz ancak atılırrrrrrr..... parolamı unutmayın ALBİNAT.... bide bihalta yaramaz ama sabırla sürdüğümüz gerçek muadillerine göre çok ucuz makinalarımız gerçi allah olmıyanlarada versin ama ne diyim .....emrahss Nickli Üyeden Alıntı
(((((şşşşşşşşşş emrahss kardeş atalarımız çok doğru demiş ....kötü mal sahibine kalırrr.....
ehh ne deyim tekrar hayırlı olsun allah tekerine taş değdirmesin rüzgarın ılık yolun hep açık olsun (sakın kızma haa öylesine içimden geldi yazdım haaaa aklıma bişey daha geldi en iyisi sen Jn.temeli bırak Jn.trafiğe geç yeni varedoralar ın hepsi sana benden yana helal olsun...
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)gercekten rr satılmaz senı ustunde tasırken yaslanan o genc haydut ıhtıyarladıgında aksılesecektır sonra devreye sen gırıp onun dılınden anlayan tek ınsan olacaksın motor calısmıyo mu ancak sen calıstırırsıun bır arkadasın onun ustune bınınce bu ne yaa dıycek bununla nasıl anlasıyorsun sen de dıyceksın cok ıyı ılk gunku gıbı nedenı ne gelınce orasınada sız bır benzetme yapın :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)emrah kardeş sen motoru satabilirsin ama bizi sakın satma![]()
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)hehehe yeni motorun hayırlı olsun komtanım
yeniden keşvedersin artık Regal'i![]()
haydi çocuklar motora
EskişehirSAğolun arkadaşlar, satmak ne kelime..
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Emrah motoru geri getirtmişsin, sevindim. Şimdi keyfin yerine gelmiştir. Dediğin gibi motora binmesen bile kapının önünde olması bile ayrı bir duygu.
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Ne istiyorsunuz siz regalden yaw, kötülüye kötülüye biniyorsunuz, garibimin çektiği çileyi hiçbir motor çekmez, o sıcakta Tosyadan gelirken Alperle birlikte artçılarımızla basabildiğimiz kadar bastık asfalt ağladı be bu kadar cefakar bir motoru kötülemeyin.
Komutanım senin motorsuz olduğunu bilmiyordum haberim olsaydı benimkini sana ara sıra gönderirdim.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)