İlker kıymetli kardeşim fazlasıyla hakkettiğin vede sana yakısır bir sorumluluk hayırlısı olsun kardeşim......![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
HYOSUNG GV 250
İstanbul - Yenibosna (Avrupa yakası)
A Rh (-)İlker kıymetli kardeşim fazlasıyla hakkettiğin vede sana yakısır bir sorumluluk hayırlısı olsun kardeşim......![]()
Kuba Superlight 200
İstanbul - Kadıköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Hayirlı olsun ilker abi birlikte guclenerek nice kilometrelere![]()

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Çok güzel bir haber Hayırlı olsun başarılarınızın devamını diliyorum.
Regal Raptor dd 250e-6c Daytona
Eskişehir
0 Rh (+)İlker abim hayırlı uğurlu olsun , verdiğin emeklerin karşılığını aldın .
Teşkilat olarakta artık resmi olarak daha da aktif olmak dileğiyle![]()
RR Daytona
İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)Tebrik ederim ilker abi. Allah utandırmasın.![]()
Yolun başında müptelaydım, yolun sonunda müptezel.
Kawasaki VN800 Vulcan
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
A Rh (-)Abicim hayırlı olsun, bu aileye katkılarınız büyük, başarılarınızın devamını dilerim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Abi uzun zamandır bekliyordum ve istiyordum bunun olmasını.Senin için de Eskişehir ekibi için de hayırlısı olsun.Allah utandırmasın.
En kısa zamanda görüşmek üzere![]()
Kawasaki VN 800 Classic
İstanbul - Halkalı (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Bu aile büyük bir aynadır. Nasıl durursanız sizi öyle gösterir. Bu yüzden şahsıma sarfedilen onur verici cümleler aslında tüm arkadaşlarımın bendeki yansımasıdır. Ve birlikte olmadıkça yelek sadece bir deri , patch bir resim motor ise kuru-soğuk bir demirdir. Hepinize teker teker teşekkür ederim. İyi ki varsınız ve iyi ki bu ailenin bir neferiyim..
SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
acryvz (04.Ekim.2017), aycanblmts (04.Ekim.2017), Bahadır (06.Ekim.2017), CaNeR (04.Ekim.2017), Captain (04.Ekim.2017), CELİL (05.Ekim.2017), K.Erkut (04.Ekim.2017), Oğuzhan Ocak (04.Ekim.2017) Bunu beğendi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)