şu çimento olayını bıraz açın arkadaşlar bızde parlatalım!!!
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
class 9-b raptor
İstanbul
A Rh (+)şu çimento olayını bıraz açın arkadaşlar bızde parlatalım!!!
![]()
lıve to rıde,rıde to lıve
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Sancezzz konuya açıklık getirirmisin bak herkez merakla bekliyo
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Anlaşıldı siz motorları betona gömeceksiniz.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)bi taş atmış kuyuya deli, 40 akıllı çıkaramamış derler ya.... şşşttt sancessss... açıklasana beaaa....
SSUUUUuuu...!
YOK
İstanbul
0 Rh (+)sancezzzz nerdesin açıklama yap bak motoru temizliycez diye canımız çıkıyo adminle artık bıraktık ipin ucunu pis motorla geziyoruz yardım et püf noktalarını açıklada parlatalım motorumuzu![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yok yok bence gelsin uygulamalı olarak birer kere yapsın görelim bizde :P :P :P
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
EskişehirGeyik işte ya, biz de atladık iyi mi?
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Şimdi ustayla konuştum evet dedi ama sır vermiyo içine bişiler daha katıyomuş gelcen yapçaz diyo
class 9-b raptor
İstanbul
A Rh (+):P ben derım yınede en ıyı sıvı cıla bırde kadıfe pırıl pırıl oluyor kromlar ayna gıbı :mrgreen:
lıve to rıde,rıde to lıve
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)arkadaşlar bu da bizim makinalara verdiğimiz önem. sıfırdan farksız olma garantisiyle burhanın emeği. karısım sırrı gizli ve patent alınmak üzere. ilgilenen arkadaşları bi cay içmeğe bekliyoruz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)